0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδιά μπαίνουμε να διαβάσουμε καμια πληροφορία αν υπάρχει για κατανομή περιοχών ανα κλάδουςφτιάξτε ένα θέμα για περιοχές με αεροδρόμια καράβια βαπόρια ενοίκια και νυχτερινή ζωή.
Ο διπλασιασμός των μορίων απαιτεί συνεχή διετία. Άρα καταλαβαίνετε ότι την πρώτη χρονιά θα γίνει σφαγή για τα 2-3 δυσπρόσιτα σχολεία της κάθε περιοχής. Για να μην έχετε αυτό το άγχος, βρείτε περιοχές (π.χ. Δ' Δωδεκανήσου) που να είναι όλα τα σχολεία/νησιά δυσπρόσιτα και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι βρέξει χιονίσει θα πάρετε διπλασιασμό στη διετία.
Με χαλάει όπου κι αν πετυχαίνω τέτοιες ελεεινές απόψεις. Είτε στο νετ, είτε εκτός νετ, για αυτό και απαντάω. Άλλο το να συμφωνεί κάποιος με τη διαδικασία της αξιολόγησης ως προϋπόθεση για τη μονιμοποίηση κι άλλο το να πασχίζει να παρουσιάζει ως ελάσσονος σημασίας τη μη μονιμοποίηση.
Όταν βγουν οι περιοχές , μπορούμε να μάθουμε πιο συγκεκριμένα απο τις πρωτοβάθμιες σε ποια σχολεία θα γίνουν οι τοποθετήσεις των νεοδιόριστων; Εγω θα ήθελα να γνωρίζω πριν αποφασίσω αν θα δηλώσω.Έχω αυτή τη δυνατότητα;
Τα μόρια διπλασιάζονται και στους μόνιμους? Αν είσαι σε δυσπρόσιτο που δίνει 12 μόρια τότε για μια χρονιά θα πάρεις 24?
https://m.facebook.com/groups/340065609409953/permalink/6137542592995530/?sfnsn=mo&ref=shareΔεν ξέρω αν έχετε δει τα κενά που έδωσε ο Φασφαλής για την πρωτοβαθμια. Δεν έχω διαβάσει το νήμα.
Ελεεινή είναι η προσπάθεια να κάνουν αντιπολίτευση κάποιοι απο αυτο το βήμα. Ξαναλέω. Ο δοκιμος για να μην μονιμοποιηθεί θα πρέπει να κάνει κατι βαρύ. Κάτι που θα τον έδιωχνε ακόμη κι αν ήταν μόνιμος
Όποια προϋπηρεσία μπορεί να έχετε σε δυσπρόσιτο από τον Σεπτέμβριο του 2014 ως 29/1/2019 διπλασιάζεται.4. Όποια προϋπηρεσία έχετε από το 2021 που επανήλθε ο διπλασιασμός των δυσπρόσιτων για τους αναπληρωτές, δεν διπλασιάζεται για τους μόνιμους.Όντως τώρα;Δηλαδή τα παλιά δυσπρόσιτα για τους μόνιμους διπλασιάζονται και μετά το 2021 όχι;;;
Ναι, σιγουρότατα.
Αλίμονο σε ολους εμας που υπηρετησαμε 10+ συνεχόμενα χρόνια σε δυσπροσιτα αλλά πριν το 2014 και δεν διπλασιάζουμε και χάνουμε οργανικες στις βελτιώσεις γιατι μας καπελώνουν όσοι διπλασιαζουν. Απο επιλεκτικες νομοθεσιες, άλλο τίποτα αυτο το υπουργειο....