0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εμπειρία των 2 ετών στους περισσότερους κλάδους εδειξε το 1Β.Πολλά νησιά=πολλές προσπεράσεις
Δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα (μιλάω για δασκάλους). 1. Αν τα πιο πολλά κενά είναι σε νησιά, τότε υπάρχουν δύο σενάρια: Α. Δεν θα έχουμε πολλές προσπεράσεις (το πολύ 250 άτομα) γιατί όλοι θα θέλουν τα μόρια για να γυρίσουν με μεταθέσεις στον τόπο τους. Β. Θα έχουμε πολλές προσπεράσεις (πάνω από 400 άτομα) λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν σε νησιωτικές περιοχές. 2. Αν τα κενά στα νησιά είναι λίγα θα έχουμε τα εξής σενάρια: Α. Καθόλου προσπεράσεις καθώς τα κενά θα είναι φιλέτα Β. Θα έχουμε αρκετές προσπεράσεις γιατί πολλά άτομα ίσως φοβηθούν ότι θα εγκλωβιστούν σε περιοχές με ένα μόριο και θα έχουν το άγχος το πώς θα πάρουν μετάθεση μετά από δύο χρόνια.
Έχουν βγει οι πινακες της ειδικής όμως και όσοι έχουν καλή θέση στην ειδική του χρόνου είναι σε θέση διορισμου γιατί να αφήσουν τον τοπο τους να πάνε σε μακρινό νησί η χωριό ενώ η ειδική βγάζει κενά στη πολη?
Θα σου πω όμως το εξής. Στον κλάδο των δασκάλων η φετινή φουρνιά που θα διοριστεί είναι άτομα από 28 έως 32 ετών πάνω κάτω. Αυτά τα άτομα στη πλειοψηφία τους ίσως δεν έχουν ακόμα παιδιά ή δεν έχουν παντρευτεί. Άρα, ίσως αποφασίσουν για δύο χρόνια να κάνουν υπομονή να πάνε σε νησιά, να μαζέψουν μόρια και μετά να πάρουν μετάθεση. Άρα, αυτό σημαίνει ελάχιστες προσπεράσεις. Φέτος, ειδικά στους δασκάλους, αν έχουμε πολλά κενά σε νησιά, ίσως δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τίποτα. Δηλαδή μπορεί να δούμε πχ ο εκκαθαρισμενος να σταματήσει στο 1250 αλλά και στο 1700.
Για όσους γκρινιάζουν για τις περιοχές, δείτε τις περιοχές των Πληροφορικών (ΠΕ86)