0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με πρωτοβουλια του τοτε προεδρου δημοκρ Καραμανλη διακοπηκε η προβολη της κ επεσε μαυρο στην ερτ.
Αν και boomer κι εσείς, μάλλον δεν τα θυμάστε καλά, αγαπητέ. Η Μάργκαρετ και οι ΕΓΕς έκαναν την... αστραπιαία παρέμβαση και κόπηκε στον αέρα η εν λόγω ταινία!
Αχ κακόμαθαν από πέρσι και θα περιμένουν και θα περιμένουν και θα περιμένουν... Πέρσι ήταν η ανωμαλία... Το προπέρσινο και το φετινό είναι το συνηθισμένο... Τσάμπα θα περιμένετε τις καλές περιοχές. Πλέον θα καλύπτονται από μεταθέσεις νεοδιόριστων προηγούμενων χρονιών. Πέρσι έγινε αυτό γιατί οι νεοδιόριστοι του 2021 δεν είχαν ακόμη δικαίωμα μετάθεσης...
Αγαπητέ μου gtΠΕ02, εύχομαι να είναι μέσα η σύζυγος κι ας πάει και Δ Δωδεκανήσου! Ωραιότατο νησί η Σύμη! Δεν είναι πάντα καλύτερο το "στεριά, για να μπορώ να είμαι κάθε Παρασκευή στο σπίτι μου" (παθούσα). Ό, τι είναι να έρθει ... Με το καλό!!!!
. Δηλαδή τώρα έπρεπε να αναφέρεις προπολεμικά γεγονότα ; Εκτίθεσαι (κάποιοι στο νήμα δεν θα είχαν καν γεννηθεί τότε ή θα ήταν στην κούνια ) .
Και γιατι δεν πρεπει να αλλαξει αυτο;Ελεος πια!!10 χρονια και αναπληρωτες να μην μπορουμε να διοριστουμε στον τοπο μας μεμιας
Γιατί έχει άλλους που ήταν 10 χρόνια αναπληρωτές κι είναι και 2 χρόνια μόνιμοι και πρέπει να πάνε αυτοί στον τόπο τους... Πάντα έτσι γινόταν, πάντα έτσι θα γίνεται. Διορίζεσαι μακριά, κάνεις το αγροτικό σου, μαζεύεις τα μόρια σου, παίρνεις τη μετάθεση σου και το κενό που αφήνεις πίσω σου το καλύπτει νεοδιόριστος κ.ο.κ.
Καλησπέρα! Γνωρίζετε αν οι διαθέσιμες περιοχές που βγήκαν στην πρόσκληση περιλαμβάνουν και κενά που έχουν αφήσει όσοι διορίστηκαν το 2021 και πήραν φέτος μετάθεση;
Εγω ξερω ατομα που δουλευαν μονο σε ενα μερος και ως αναπληρωτες και ως μονιμοι.Επισης ατομα που διοριστηκαν με 3-4 χρονια αναπληρωσης και διοριστηκαν εκει που θελαν
Προφανώς αν είσαι από τη Λήμνο, αυτό είναι εφικτό. Επίσης στους 25000 διορισμούς, το "ξέρω άτομα" δε λέει και πολλά. Προφανώς μιλάμε για την πλειοψηφία. Φυσικά θα μου πεις "και γιατί να μην ανήκω κι εγώ στη μειοψηφία;". Αυτό το ξέρει μόνο το υπουργείοΤο σωστο και το δικαιο θα ηταν αφου απο το 2009 και μετα γιναν 0 διορισμοι μεχρι το 2021, θα επρεπε ΟΛΟΙ να πανε στον τοπο τους
εισαι το ευχαριστο διαλλειμμα της ημερας Να σε εχουμε υποψη και την κυριακη αν μας κοψει βαθμους ο γαβρος
Τα Δωδεκανησα είναι καλή περίπτωση σε σύγκριση με άλλες περιοχές. Το λέω γιατί έχω κάνει αναπληρωτρια εκεί. Άλλες περιοχές θα μείνουν τελευταίες…
Μνημόσυνο κατέληξε το νήμα... ή για τους πιο αισιόδοξους αν προτιμάτε "Τα δέκα καλύτερα μέρη για ψαροντούφεκο"