0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει πρόβλημα αν η εταιρεία είναι εμπορική.Για όποιον θέλει να διαβάσει:Ν 3528/07, άρθρο 32, παρ. 2
Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κάποιος ποτέ θα τρέξει το σύστημα?πότε θα γνωρίζουμε δλδ τα αποτελέσματα?
Δευτέρα 15/5 έως Τετάρτη 17/5 θα έχει βγει το εξελ με τα ονόματα.
Έχεις πληροφορίες από μέσα;
Ναι. Όπως είχα βρει και αριθμό δασκάλων. Δεν θέλω να παίζω με αυτά. Αν αλλάξει κάτι θα το πω ΑΜΕΣΑ
πε06...που λέτε ν φτάσει ο πίνακας;;τα μορια μετάθεσης είναι προυπηρεσια+παιδι+συνυπηρέτηση;;
Έχεις δίκιο, trust, αν και δεν είναι ακριβώς κατά προτεραιότητα με την έννοια ότι θα μετατεθούν οπωσδήποτε. Απλά αν γίνουν μεταθέσεις σε κάποιο νομό πρώτα θα μετατεθούν οι πολύτεκνοι και μετά οι υπόλοιποι .Trust, ξέρω ότι εσύ το γνωρίζεις , απλά το διευκριζω για όσους διαβάζουν να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.
Κάτσε να το δούμε αυτό. Γιατί φέτος όλες οι ειδικές κατηγορίες πήραν μετάθεση, άσχετα αν υπήρχαν κενά ή όχι. Για την ακρίβεια, αρκετές ειδικές κατηγορίες πήγαν σε πλεονασματικές περιοχές, ενώ στις υπόλοιπες, δεν υπολογίστηκαν στην κάλυψη των κενών. Δηλαδή αν είχε 10 οργανικά κενά, πήραν μετάθεση 10 και πήραν κι οι ειδικές κατηγορίες. Θα μου πεις φέτος το έκαναν γιατί έχουμε εκλογές. Ίσως. Κι αυτό που οι νεοδιόριστοι μπορούν να πάρουν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ τον 2ο χρόνο χωρίς να χρωστάνε την οργανική τους ξεκίνησε από αυθαιρεσία κάποιων διευθύνσεων πριν 2 χρόνια και πλέον έχει παγιωθεί.