0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον Πατρεα τον προλαβαινει φετος το esos
ο Patreas γνωρίζει πληρωμένο δολοφόνο που είναι απλήρωτος 6 μήνες ένας είναι δε θα υπάρξει άλλος
Πιστεύετε ότι τώρα μετά τους διορισμούς, όσοι πε70 προσπεραστηκαν κ υποτίθεται ότι είναι στους πρώτους 200 θα πέσουν πολλές θέσεις; έχοντας ο, τι προϋπηρεσία έχουν σαν παλιοί κ ένα μεταπτυχιακό; θα γίνεις μεγάλες ανακαταταξεις; γιατί πολλοί πήραν κ αυτό το ρίσκο με το άνοιγμα των πινάκων....
Αν και πιθανον να ειναι ασχετο, οποιος γνωριζει ας απαντησει σας παρακαλω. Ειμαι σε οσους διοριζονται. Κανω προσπαθειες να ειμαι εγκυος με εξωσωματικη. Για οσες γνωριζουν ποσο ευκολα παιρνω αδεια επαπειλουμενης κυησης; Ποια ειναι η διαδικασια και ποια τα δικαιολογητικα; Μου εχουν πει οτι τη δινουν ευκολα ειδικα αν προκειται να ζησει η εγκυος σε κανενα νησι χωρις νοσοκομεια κλπ δινουν επαπειλουμενη ακομη πιο ευκολα, ισχυει; Αν δεν μπορεσω τελικα να παρω αδεια επαπειλουμενης κυησης ποιες αδειες υπαρχουν να εξαντλησω ωστε να περιμενω μεχρι να γεννησω; Ευχαριστω
Καλησπέρα κι από μένα.Κάθε επιτυχία σε όλους εύχομαι.Έχω την εξής απορία: Αν διοριστούμε πότε μαθαίνουμε τη σχολική μονάδα και αν μπαίνουμε στο ταμείο ανεργίας μέχρι την ορκομωσία. Ο μισθός μας θα διακοπει30/6;Ευχαριστώ πολυ
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Εκκαθαριστηκαν μηνυματα. Θα παρακαλουσα πολυ να μην σχολιαζουμε αν κανει καποιο μελος καλα και μας ενημερωνει. Νομιζω οτι ολοι θεωρουμε αναγκαια την υπαρξη του κυριως για αναπληρωτες. Το αν το υπουργειο ή το κρατος λειτουργει με διαφανεια ειναι μια συζητηση που δεν απασχολει το συγκεκριμενο θεμα. Μπορειτε να ανοιξετε ενα νεο θεμα και να το συζητησετε.