0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χθες εγω που εχω γνωστο στο τμημα που βγαζουν τους πινακες μου ειπε οτι δεν εγινε καμμια δοκιμη
Δεν ήμουν και μέσα για να ξέρω τι έγινε. Απλά είχαν μαζευτεί για αυτό το θέμα. Τώρα, τι θα κάνουν θα δούμε από αύριο. Αν δεν βγουν μέχρι Παρασκευή, μόνος μου θα αυτομπαναριστώ. Δεν χρειάζομαι δικαστές.
εχω την αισθηση ομως οτι εσυ δεν ειχες απλα ενα γνωστο μεσα στο αρμοδιο τμημα, αλλά γνωστή..οποτε προσωπικα εμπιστευομαι τη δικη σου πληροφόρηση και η οποια αλλωστε τσεκαριστηκε δυο φορες τις προηγ μερες και επεσε μεσα. Αν βγει και το εξελ πριν τις εκλογες τοτε δικαιως μπορεις να καυχιεσαιυγ. εδω δεν εχουν φαει μπαν άλλα κι άλλα καμαρια εδω μεσα και θα φας εσυ?
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/416334_gg-ypaith-alexandros-koptsis-sto-alfavitagr-noritera-apo-pote-anakoinonoyme-ta Καλημέρα
Το alfavita λέει Τετάρτη ή Πέμπτη. Το esos λέει Πέμπτη ή Παρασκευή. Κοινή μέρα η Πέμπτη 😂
εγω θα το λεγα αλλιως: ελεγε ο δικος μας daskalos2365 δευτ ως τεταρτη λεει ο κοπτσης (σημερα) τεταρτη-πεμπτη αρα τεταρτη😂. Παντως (για να παιξω κ γω σε αυτον τον διαγωνισμο) πιστευω οτι αυριο μεσημερι ή το αργοτερο τεταρτη μεσημερι θα βγει με πινακα ο patreas
Με πινακα μεχρι τι αριθμο φτανει ο τελευταιος διοριστεος...