0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είναι να πάει μετά τις δευτερες ας τρέξει γενική και ειδική μαζί. Ποιο το νόημα να τα σπάσουν στα δύο;
Συμφωνα με Ρουμπη δοθηκε η αδεια απο ΣτΕ για υπηρεσιακες μεταβολες, τοποθετησεις, κλπ....εμποδια δεν υπαρχουν..τωρα τι συνεβη με ανακοινωση ονοματων ειναι ενα ερωτημα...
Από το στόμα μου το πήρες. Προφανώς είναι άλλος ο λόγος. Περνάει από το μυαλό μου ένα θέμα που έχει να κάνει με τις συνταξιοδοτήσεις τις φετινές και τους μισθούς των νεοδιοριστων αν η ορκωμοσία γινόταν Ιούνιο. Πάντως δεν είναι οι εκλογές το ζήτημα και σίγουρα δεν βλέπω πιθανό να βγαίνουν τα ονόματα την άλλη εβδομάδα.
Μα προφανώς η ορκωμοσία δε θα γινόταν σε καμία περίπτωση Ιούνιο. Αυτό ήταν δεδομένο εξαρχής.
Μόλις είδα μια ανάρτηση γνωστού αιρετού της δευτεροβάθμιας που μιλά για εργαλειοποίηση των διορισμών…καλή τη πίστει ας το θεωρήσω ένα μέσο πίεσης ένα είδος μομφής επειδή δεν ανακοίνωσαν τα ονόματα…ωστοσο δεν σας κρύβω πως φοβάμαι τα πολιτικά τους παιχνιδια
Αιρετός ΚΥΣΔΕ, ο Κατσωνόπουλος. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι άλλο τρέχει και δεν τους ανακοινώνει το Υπουργείο.
Άρα όσο καλή πίστη και να διαθέτω…
Ο Κατσωνοπουλος είναι αντιπολιτευόμενος…
Δεδομένο για τις πολιτικές (και χωρίς γνώση) βλέψεις του Υπουργείου. Αλλά αν δεν ορκιστούν οι νεοδιόριστοι εντός μήνα προκύπτει ΜΕΓΑ ζήτημα με την προϋπηρεσία τους.Η ορκωμοσία μπορεί να παραταθεί για 6 μήνες. Για τους ορκισθέντες εντός ενός μήνα από την έκδοση του ΦΕΚ, η προϋπηρεσία προσμετράται από την ημερομηνία έκδοσης. Αν ορκιστεί κάποιος όμως μετά το πέρας του μήνα, τότε η προϋπηρεσία μετράει από την ημέρα ανάληψης. Οπότε, αν βγει το ΦΕΚ με τα ονόματα τώρα, θα υπάρξει ζήτημα. Αυτό φαίνεται να μην το είχαν σκεφτεί οι έξυπνοι που ήθελαν να τα τρέξουν όλα γρήγορα προεκλογικά.