0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ωραία και?πέρυσι δεν είχαμε συντάξεις?τι σχέση έχει η σύνταξη με τον διορισμό?
Σε εσένα ήθελα να πω για το μάννα. Έχουμε περίσσευμα καθόλου να μπει μέσα ο ηγέτης να μας οργανώσει;
Μόνο που πέρυσι οι νεοδιοριστοι πληρώθηκαν μισό Αύγουστο. Τώρα, για τους λόγους που έγραψα πριν, αν το ΦΕΚ βγει Ιούνιο και η ορκωμοσία γίνει Ιούνιο, θα πρέπει να βρεθούν χρήματα.
το ξερωπολλά σύννεφα βλέπω...
ναι ρε συ οκαλλά μπορεί να βγει το ΦΕΚ Αύγουστο και ολα μέλι γάλαγτ το μπλέκεται ?ονόματα θα ανακοινώσουν απλά τώρα
Η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των διοριστέων από το Υπουργείο αργεί. Όποιος ΠΕ70 (μέχρι τη θέση 1.500 του εκκαθαρισμένου πίνακα) επιθυμεί, ας συμπληρώσει τις περιοχές που δήλωσε στην αίτηση διορισμού, ώστε να μάθουμε εγκαίρως αν και πού διοριζόμαστε.Πατήστε στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dBtGDwLV59zNjxq8FNhOUj3tKdxu11y9/edit#gid=1805023133.Προωθήστε τον σύνδεσμο σε όποιον ξέρετε οτι ανήκει στον πίνακα.
Μήπως να ανέβει και στο fb?
Εδώ υπάρχει το εξής πρόβλημα: Αν βγουν οι πίνακες της ειδικής πριν τρέξει η γενική (που υπάρχουν πιθανότητες να γίνει και αυτό), θα πρέπει να τρέξουν μαζί. Κάποιος που διορίζεται και στα δύο, δε θα πρέπει να δηλώσει ξανά για να επιλέξει με βάση τα κενά; Επίσης, έστω ότι τώρα που μιλάμε εγώ δεν έχω συμπληρώσει τη διετία στο δημόσιο και έχω προϋπηρεσία από ιδιωτικό. Οπότε λέω: αφού δε διορίζομαι γιατί το σύστημα με προσπερνάει, δεν κάνω αίτηση. Αν όμως τρέξει το σύστημα μετά τη λήξη του σχολικού έτους που θα έχω συμπληρώσει την προϋπηρεσία, πάλι θα με προσπεράσει το σύστημα γιατί δε θα έχω κάνει αίτηση. Άρα πρέπει να με αφήσεις να κάνω. Τα ίδια και με το στρατό για τους άντρες. Οπότε δεν γίνεται να βγει ένα απλό excel. Πρέπει άμεσα μετά να βγει και το ΦΕΚ