0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ sites ΔΙΑ
Αν είναι να στο δείξω, το κάνω κι εγώ. Εμένα ποιος μου έδειξε; Και πριν βιαστείτε να πείτε ότι είναι ο κλάδος μου τέτοιος, τον δάσκαλο, τον νηπιαγωγό και τον μαθηματικό που έφτιαξαν τους δικούς τους ποιος τους έδειξε; Μου ζητήθηκε από δάσκαλο να φτιάξω έναν σαν των μαθηματικών. Αρνήθηκα. Μου ζητήθηκε άδεια να κατεβάσουν τους εκκαθαρισμένους μου. Είπα φυσικά (αν κι ούτε άδεια χρειαζόταν, μιας και πάντα όλοι οι πίνακες μου είναι ελεύθεροι για λήψη, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που κυκλοφορούν). Και κάθισε όποιος κάθισε και τον έκανε πολύ καλύτερο από ό,τι θα τον έκανα εγώ. Δε ξέρω αν του έδειξε κάποιος. Εγώ πάντως δεν το έδειξα σε κανέναν.
Όποιος ΠΕ60 (μέχρι τη θέση 800 του εκκαθαρισμένου πίνακα) και όποιος ΠΕ70 (μέχρι τη θέση 1.500 του εκκαθαρισμένου πίνακα) επιθυμεί, ας συμπληρώσει τις περιοχές που δήλωσε στην αίτηση διορισμού. Ακόμα κι αν κάποιος δεν έκανε αίτηση, ας το σημειώσει δίπλα στα στοιχεία του ώστε οι υπόλοιποι να ξέρουμε ποιους θα προσπεράσει αυτόματα το σύστημα. ΠΕ60https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VJIzTzVgnG4cS5ekQd7DQsUQv63J8vXl/edit?usp=sharing&ouid=103424710179124686750&rtpof=true&sd=trueΠΕ70https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dBtGDwLV59zNjxq8FNhOUj3tKdxu11y9/edit?usp=sharing&ouid=103424710179124686750&rtpof=true&sd=trueΠροωθήστε τους συνδέσμους σε όποιον ξέρετε οτι ανήκει στους πίνακες.Συνάδελφε στις πε 60 οι 3 πρωτες του πινακα είναι ήδη διορισμενες στην ειδική οπότε μπορείς να τις διαγράψεις
Οι πινακες αυτοί είναι ποιανου? Έχει μέσα διορισμενες στην ειδική παιδια! Μιλαω για πε 60
Με δεδομένο ότι όλοι οι άλλοι εκκαθαρισμένοι πίνακες που κυκλοφορούν είναι κλειδωμένοι κι άρα δε μπορείς να τους κατεβάσεις, είναι μάλλον δικοί μου. Αν οι διορισμένοι που λες διορίστηκαν με άλλη ταυτότητα από αυτή που είναι στους πίνακες, τότε ναι, δεν έχουν αφαιρεθεί. Πείτε θέσεις κι ονόματα να αφαιρεθούν από όποιον έκανε τον πίνακα ή απλά αγνοήστε τους. Πόσοι να είναι πια; 5-10;