0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα θα πάνε καλά τις όλους. Το πιστεύω και είναι λογικό. Διορισμοί με βάση τις συντάξεις κάθε χρόνο.
Τι έγινε με τους μόνιμους διορισμούς σήμερα;Γιατί δεν ανακοινώθηκαν διορισμοί στους Γαλλικών;Από ότι είδα στην προκήρυξη τους είχαν δώσει 23 θέσεις.....
Προφανώς κανένας δεν έκανε αίτηση.Υ.Γ. 1 Είδα σε link παραπάνω οτι θα ξαναγίνουν οι δηλώσεις (μόνο απο τους ΠΕ05) επειδή εκ παραδρομής είχε συμπεριληφθεί οργανικό κενό (στη Δ/νση Π.Ε. Χαλκιδικής)
Προφανώς κανένας δεν έκανε αίτηση.Υ.Γ. 1 Είδα σε link παραπάνω οτι θα ξαναγίνουν οι δηλώσεις (μόνο απο τους ΠΕ05) επειδή εκ παραδρομής είχε συμπεριληφθεί οργανικό κενό (στη Δ/νση Π.Ε. Χαλκιδικής)Υ.Γ. 2 Δεν χρειάζεται να ποστάρεις σε άσχετα νήματα. Το μήνυμα σου σε άλλο νήμα διαγράφηκε.
Kάποια ενημέρωση μήπως από Patrea για το ποτε θα βγει ΦΕΚ η ποτε αναμενεται να παρουσιαστούμε;;
Το "εκ παραδρομής" είναι ότι πήγαν να κάνουν μπαμπεσιά και τους έκραξε ο σύλλογος Γαλλικής της Χαλκιδικής και μαζεύτηκαν...
Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα πάει τόσο μακριά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση το ΦΕΚ να βγει σε δέκα ημέρες και η ορκωμοσία να γίνει τέλη Ιουνίου.
Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι δεν υπάρει καμία μα καμία περίπτωση να γίνει ορκομωσία τέλος Ιουνίου. Τι κερδίζει; Για να ξεκινήσει να πληρώνει 3449 μισθούς 2 μήνες νωρίτερα; Η ορκομωσία θα γίνει Αύγουστο 1000%.Υ.Γ. Συγχαρητήρια σε όλους που διορίζονται. Σβήνω το ερωτηματικό απο τον τίτλο του νήματος και το βάζω (έστω για γούρι) στο αντίστοιχο νήμα για τους διορισμούς του 2024.
Σε προηγούμενες σελίδες μαζί με ένα άλλο μέλος είχαμε αναπτύξει επιχειρήματα γιατί δεν μπορεί να μείνει μόνο του ένα αρχείο εξελ. Εφόσον βγήκε το εξελ πρέπει να βγει σε λίγες ημέρες και το ΦΕΚ. Και αφού βγει και το ΦΕΚ τότε δεν μπορεί η ορκωμοσία να πάρει παράταση για πάνω από έναν μήνα.
Τα έχω διαβάσει τα μηνύματα. Είναι μια πιθανότητα. Μόνο αυτό όμως. Επιχειρήματα. Δεν σημαίνει οτι έτσι θα γίνει. Πιστεύω προσωπικά 1000% ότι κάποια φόρμουλα θα βρεθεί για ορκομωσία τον Αύγουστο. Θα γλιτώσουν 3449x2x1200(τα ελάχιστα μεικτά)=8.500.000 ευρώ. Το λιγότερο.