0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρέπει να είσαι μάντης ή να έχεις κάποια εσωτερική πληροφόρηση για να πεις ότι όλα θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο; Η λογική αυτό δεν λέει; Τον Αύγουστο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, για να είμαστε αρχές Σεπτέμβρη στο σχολείο.
Εχουμε αγχος γιατι πρεπει να κανονισουμε τα εξοδα μας αναλογως του ποτε θα γινει η ορκομωσια
Καλημέρα σε όλους. Οσοι απολύθηκατε από Δευτεροβαθμια, στο ΜΑΔ σας έχει ακόμη τη διεύθυνση που υπηρετησατε ως αναπληρωτές;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ..
Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στη δδε που ήμουν μέχρι την Παρασκευή αναπληρώτρια. Σημειωτέον ότι μας είχαν στείλει μεηλ ότι οι απολύσεις μας θα έχουν ολοκληρωθεί και θα μας έχουν αποσταλεί όλα τα έγγραφα μέχρι 7/7. Σ' εμάς. Στη δδε β Αθήνας. Δεν ξέρω οι άλλες δδε τι περιθώρια έδωσαν. Μίλησα τώρα στο τηλ και μου είπαν ότι μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόλυσης μας, μέχρι τις 7/7 δηλαδή, θα μας βγάλουν από το δικό τους δυναμικό και θα φανεί η εγγραφή στη δδε διορισμού μας.