0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστω πολυ
Τοποθετούνται οργανικά οι περσινοί διορισθέντες και ολοκληρώνονται οι όσες τοποθετήσεις απέμειναν από αποσπάσεις(τυπικά) για να δούμε ποια κενά υπάρχουν αφότου καλυφθούν οι όλες θέσεις. Οπότε έχουμε ακόμα. Συν το γεγονός ότι θα τρέξει και η ειδική και πολλά άλλα στο Υπουργείο που δεν μας αφορούν. Οι τοποθετήσεις μας σε σχολεία, για τους νεοδιορισθέντες/σες μιλώ δεν καίνε το Υπουργείο. Θα πάμε κανονικά. Άλλωστε, όπως προέλεξα, τίποτα δεν θα τρέξει Ιούνη. Και δεν έτρεξε. Άρα θα πάρουμε επίδομα μη ληφθείσης αδείας;;;Γραφήκαμε όλοι στον Οαεδ;; Μιλώ για Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια. Οπότε τί θα τους κάνει να τρέξουν το σύστημα; Σας το είπα και μέσω λογικής και μέσω ενημέρωσης που έχω...θα πάμε κανονικά προς τέλη Ιούλη με Αύγουστο. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή θα ενημερώσω και αν μάθετε εσείς κάτι αλλο, πείτε μας...καλές διακοπές. Όσο για το οικονομικό που κάποιοι προείπαν...συμφωνώ απόλυτα. Αλλά καλύτερα να μη τρέχουμε νωρίς για ορκωμοσία και να περιμένουμε τοποθέτηση μέρες ;)Καλές διακοπές.
Σε εμένα πάντως από σήμερα μου βγάζει ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης στο ΜΑΔ.
Μην αγχώνεσαι. Δε μου ακούγεται κακό.
Κανένα άγχος. Ενημερωτικά απλά το αναφέρω για να δούμε πως προχωρά η διαδικασία
Που το ξέρεις;;;;;;
τα μηνύματα μου γιατί έχουν διαγραφεί; ούτε μίλησα άκομψα, ούτε σχολίασα συνάδελφο.
Γιατί τρόλαρες και παίζεις με την αγωνία χιλιάδων συναδέλφων.Τί ,όχι;