0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρώτησα, και παρ' ότι έχουν αναρτημένα τα περσινά (και τους το είπα), μου είπαν ότι δεν ξέρουν, να περιμένουμε τις ανακοινώσεις.
Πόσες μέρες δίνουν περιθώριο για ορκωμοσία; Πχ αν πουν 5 Αυγούστου κι εκείνη τη περίοδο λείπουμε διακοπές τι γίνεται;
Η διαδικασία εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού (ΜΑΔ) Ελληνικού Δημοσίου και αποστολής των στοιχείων στο ΥΠΑΙΘ έχει προθεσμία να γίνει έως την Παρασκευή 16-06-2023
Κάποιος που φέτος διορίστηκε (με βάση το εξέλ που βγήκε) πώς μπορεί να ελέγξει αν τα στοιχεία του έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού;
Είμαι 3 χρόνια αναπληρώτρια και διορισμένη φέτος και δεν έχω πρόσβαση στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού ακόμα. Ε και;; Ψάχνετε κάτι χαζά για να βγάλετε συμπεράσματα.
Η πρόσκληση της ειδικής αγωγής θα βγει πριν ή μετά το ΦΕΚ με τα ονόματα όσων διορίστηκαν στη Γενική;
Σημερα βγηκαν και οι υπιλοιποι οριστικοι πινακες της ειδικης. .λογικα συντομα και η προσκληση...
Θα εχουμε μεγαλυτερο αριθμο διορισμων ή τα ψίχουλα που ειχαν βγει ως κατανομη;;;