0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμφωνήσω. Το υπουργείο στο τηλ διορισμών μου είπε κοντα στο 15 Αύγουστο να περιμένουμε. Και η δευτεροβάθμια της πόλης μου το ίδιο.Προφανώς για λόγους οικονομικούς!!
Συμφωνώ κι επαυξάνω. Η γενική δεν παίζει με την καμία να πάει τόσο αργά. Για μενα, αρχές Αυγούστου ορκωμοσία. Κι ο,τι στοίχημα θέλετε. Αν το χάσω, κερνάω γουρουνοπουλες στη Μεσσηνία 😁😁😁😁😁
άντε, θα βάλω τα ξύδια συναδέλφισσα... μέσα. Το εννοώ. :-*φιλάκια στα όμορφα μέρη που κατάγεσαι.
Εγώ αναφερόμουν στο φεκ.Αυτό δεν έχει να κάνει με έναρξη πληρωμών.Ιούλιο πιστεύω.Ποιός ο λόγος για Αύγουστο;
Πάντως ο Πατρέας πάντα κάνει πολύ καίριες παρεμβάσεις. Μόλις είδε ότι υπήρχε ένας φόβος για τους διορισμούς με μια ανάρτηση του ηρέμησαν όλοι. Εννοείται ότι το ίδιο έγγραφο ισχύει και για Πρωτοβάθμια. Τώρα που το σκέφτομαι ξανά, αν βγει πρώτα το ΦΕΚ γενικής από την πρόσκληση της ειδικής αυτό σημαίνει και ημερομηνία ορκωμοσίας για τους διορισθέντες στη Γενική. Δηλαδή θα γίνουν δύο ορκωμοσίες; Επίσης, πρέπει να γίνουν και οι δηλώσεις σχολείων, να δοθούν τα λειτουργικά - οργανικά κενά στους νεοδιοριστους και στους αποσπασμένους από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, ώστε αυτά που θα περισσέψουν να δοθούν σε αναπληρωτές. Για τους νεοδιοριστους όλα πρέπει να τελειώσουν μέχρι 28 του μήνα χοντρικά, ώστε μετά τις τοποθετήσεις, να συνεδριάσουν τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ για να περάσουν κενά οι διευθύνσεις εκπαίδευσης στο opsyd ώστε να τοποθετηθούν οι αναπληρωτές.