0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι δεσμευτικο η ορκωμοσια να ξεκινησει την επομενη ακριβως του φεκ;Καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να ξεκινησει και μετα απο 1 μηνα
Ειναι δεσμευτικο η ορκωμοσια να ξεκινησει την επομενη ακριβως του φεκ;Καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να ξεκινησει και μετα απο 1 μηνα[/quot Όχι βέβαια
Εμένα πάντως με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την πρωτοβάθμια που διορίστηκα για να με ρωτήσουν αν σκοπεύω να πάρω κάποια άδεια ή αν θα εργαστώ κανονικά για να υπολογίσουν για την επόμενη σχολική χρονιά. Ρώτησα αν έχουν κάποια πληροφορία για ΦΕΚ και μου είπαν φυσικά καμία.
Πάντως και αυτή η αναμονή κούρασε…Ας τα δρομολογήσουν να τελειώνουν και να διευκολυνθούν και οι συνάδελφοι που πρέπει να μετακομίσουν. Εγώ, αν και διορισμένη στον τόπο μου, θεωρώ πιεστικό να βγαίνουν όλες οι τοποθετήσεις τελευταία στιγμή, το χειρότερο μήνα σε σχέση με τιμές, μεταφορές και διαμονή…Επίσης, οι απαντήσεις των διευθύνσεων ότι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή μετά το 15 Αύγουστο, μας ακυρώνει το οποιοδήποτε προγραμμα!
Τα χρήματα δεν είναι το πρόβλημα. Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να γνωρίζει ακριβώς το κόστος για τις συγκεκριμένες πληρωμές. Δεν είναι δυνατόν να διοριστεί κάποιος πχ αύριο και 1μιση μήνα να κάθεται και να πληρώνεται, είναι προκλητικό για άλλους διορισμούς σε άλλα υπουργεία. Και αν δεν κάθεται θα πρέπει να πηγαίνει κάθε μέρα στην οικεία ΔΠΕ/δδε που μάλλον δεν το θέλει κανείς. Ακόμα και το 10 Αυγούστου με 31 Αυγούστου είναι στα όρια του λογικού. Με τα χρήματα που δίνει για αυτές τις 15-20 ημέρες θα μπορούσε να προσλάβει έναν σεβαστό αριθμό αναπληρωτών αργότερα. Προσωπικά αναμένω ΦΕΚ διορισμών γενικής μεταξύ 10 και 15 Αυγούστου. Όσο για το συνυπολογισμό των διορισμών στα κενά για αποσπάσεις είναι σχεδόν αδιάφορο αφού η πλειοψηφία των διορισμών είναι σε περιοχές που δεν έχουν ζήτηση για απόσπαση (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα κλπ). Αλλά σε κάθε περίπτωση ορθώς δόθηκε η οδηγία να ληφθούν υπόψη.
Γιατί να μην βγει νωρίτερα το ΦΕΚ; Τι όφελος έχει το κράτος αν βγει Αύγουστο και όχι Ιούλιο;
Νωρίτερα ΦΕΚ σημαίνει νωρίτερα οι ορκομωσίες άρα παραπάνω μισθοί. Επίσης νωρίτερα το ΦΕΚ σημαίνει παραπάνω προυπηρεσία άρα αλλαγή ΜΚ νωρίτερα. Γενικά όσο πιο αργά το ΦΕΚ και οι ορκομωσίες τόσο γλυτώνουν χρήματα.