0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πασιέντζα
εβαλες ενα λιθαρακι γνωσης στο φορουμ. Παντα χρηστικος για τους συναδελφους σου
Φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλες διευθύνσεις που δεν έχουν βγάλει κενά για τους νεοδιόριστους; Ή είναι μόνο η δικιά μου; Δεν σας κρύβω ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ καθώς υπάρχει και το θέμα της μετακόμισης. Είναι 100% σίγουρο ότι θα πρέπει μα παρουσιαστούμε στο σχολείο στη 1 Σεπτεμβρίου ;
Αν δεν δημοσιευτούν οι τοποθετήσεις μέχρι την Πέμπτη, μήπως θα πρέπει να παρουσιαστείτε στη Διεύθυνση;Αμάν κι αυτοί! Τελευταία στιγμή θα τα βγάλουν;
Θα βγουνε μεχρι την Πεμπτη. Η δικη μου δδε θα τα βγαλει αποψε απογευμα προς βραδυ μου ειπαν. Καλη τοποθετηση να εχεις!
οπως ειπε και ο Alan αν δεν βγουν μεχρι 31/8 (σε αθηναικες δδε και οχι μονο τις βγαζουν και εντος σεπτεμβρη) θα πας στη δδε και θα σου κανουν πρακτικο αναληψης υπηρεσιας και μετα θα σας διωξουν λεγοντας σας (λογικα και οπως ειθισται) να μην ξαναπατε εκει και απλα να παρακολουθειτε την ιστοσελιδα ετσι ωστε μολις ανακοινωθουν την επομενη μερα να παρουσιαστειτε στο σχολειο (εαν κ εφοσον βεβαια εχουν ανεβασει την αποφαση στη διαυγεια την ιδια μερα). Τεσπα οπως και να χει μολις δεις στην ιστοσελιδα το εξελ με τις τοποθετησεις την αλλη μερα πηγαινε στο σχολειο τοποθετησης
Ανακοινώθηκαν όλες οι αποσπάσεις πριν μια ώρα από την ΔΔΕ Κυκλάδων . Μπες να δεις . Έχει και τις ειδικές κατηγορίες . Καλή επιτυχία .[/quoteΑλήθεια; Μακάρι. Θα μπω. Ευχαριστώ.