0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε άμα είναι η κοινωνία να δουλεύει 12ωρα και να μη βλέπει τα παιδιά της πάρα μόνο για τον ύπνο ας μας προσπεράσει! Δε πειράζει Με όλες τις βλακείες δεν χρειάζεται να συντονιζόμαστε
Οι ειδικότητες μπορούν να ξεκινούν από τελευταίες ώρες του πρωινού και να πηγαίνουν ως τις 5μιση? Διευρυμένο?
Ενα κλασικο μπαχαλο αυτο που συμβαινει με το διευρυμενο ολοημερο...Αντι να γινει το λογικο , να τοποθετηθουν στα σχολεια πρωτα οι μονιμοι και επειτα οι αναπληρωτες της Α' φασης και επειτα στις 12 Σεπτεμβριου οπου θα υπαρχει εικονα για τα διευρυμενα, να καλεσουν αναπληρωτες στην Β' φαση, συμβαινει τελικα το εξης:Στην περιοχη μου τοποθετησαν με προτεραιοτητα τους αναπληρωτες στα σχολεια που ΙΣΩΣ θα σχηματιστει διευρυμενο ολοημερο, λαμβανοντας υποψιν τις ωρες ως και τις 17.30. Εμας τους μονιμους μας εδωσαν οτι απεμεινε... Και η πλακα ειναι οτι στις 12 του μηνα που πολλα σχολεια ΔΕΝ θα εχουν σχηματισει διευρυμενο τμημα ολοημερου, θα εχουμε εκ νεου τοποθετησεις ή δεν ξερω τι αλλο...
Τελικά,επειδή δεν έχω καταλάβει, νεοδιοριστοι ή αποσπασμένοι έχουν το δικαίωμα να πάνε στο διευρυμενο;; Στο σχολείο μου γίνεται χαμός με το πρόγραμμα γιατί δε βγαίνουν οι ώρες...