0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα, Μπήκα στον φάκελό μου στο teacher's minedu και στο πεδίο Οργανική θέση γράφει "Δεν έχει συμπληρωθεί η τρέχουσα υπηρέτηση !" ενώ έχω τοποθετηθεί οργανικά σε σχολείο ( νεοδιόριστη 2021). Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι πριν λίγες εβδομάδες το ανέφερε. Έστειλα αίτημα αλλά είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να τους βρω... Ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί;
Αισχρή προσθήκη παρόλο που δεν με επηρεάζει.Δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο με τους νεοδιοριστους της ειδικής αν θυμάμαι καλά.Επίσης, όχι μόνο αιρετοί αλλά και πολλές διευθύνσεις είχαν κάνει αναρτήσεις με τη δυνατότητα μετάθεσης αν αποσπαστούν.Τραγικό.
δ. Ο χρόνος υπηρέτησης των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών που τοποθετούνται για κάλυψη λειτουργικού κενού θεωρείται ως διανυθείς στην οργανική θέση. Αντιθέτως, η απόσπαση του εκπαιδευτικού εντός ΠΥΣΔΕ μετά από αίτησή του δεν υπολογίζεται στο χρόνο θεμελίωσης δικαιώματος μετάθεσης.[
Εμείς οι νεοδιόριστοι του 2022 κάνουμε αίτηση για οριστική τοποθέτηση; 16 με 31 του μηνος είναι;
Καλησπέρα! Μου έχει συμβεί κι εμένα αρκετές χρονιές. Ίσως είναι πρόβλημα του συστήματος, ίσως δεν πρόλαβαν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία, ποιος ξέρει... Σ' αυτή την περίπτωση στέλνουμε αίτημα στους διαχειριστές και το πρόβλημα λύνεται συνήθως εντός ολίγων ημερών.
Ένα περίεργο είναι πως γράφει για τους νεοδιόριστους του 2021:Κατά τις μεταθέσεις τρέχοντος έτους δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης έχουν οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν με τα υπ΄αριθμ. 1817/Γ/10-8-2021, 1818/Γ/10-8-2021 και 1819/Γ/20-12-2021 ΦΕΚ με την προϋπόθεση ότι θα έχουν υπηρετήσει πραγματικά μέχρι 31-8-2023 τουλάχιστον δύο (2) έτη στην περιοχή διορισμού τους, άλλως δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης θα έχουν οποτεδήποτε υπηρετήσουν για δύο (2) έτη στην περιοχή.Το περίεργο είναι το ΦΕΚ 1819/Γ/20-12-2021. Εγώ πχ διορίστηκα με το 1819/Γ αλλά η ημερομηνία είναι 10/08/2021 και όχι 20/12/2021. Πρόκειται για διαφορετικά ΦΕΚ; Αν ναι το δικό μου το ΦΕΚ γιατί δεν το αναφέρει;