0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε περίπτωση που κάποιος κάνει αίτηση και στη γενική και από γενική σε ειδική, μήπως γνωρίζετε ποια τρέχει πρώτη;
Δεν τα γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα στην ειδική. Στην Εγκύκλιο Μεταθέσεων αναφέρει:Επισήμανση: Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν μετάθεση από Σ.Μ.Ε.Α.Ε/Ε.Ε.Ε.ΕΚ./Τ.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε./Ε.Ε.Ε.ΕΚ./Τ.Ε. της ίδιας περιοχής μετάθεσης υποβάλλουν αίτηση βελτίωσης εντός των ίδιων προθεσμιών, που εξετάζονται από το οικείο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.Αυτό καλύπτει την περίπτωσή σου;Πάντως η Εγκύκλιος αν την διαβάσετε προσεκτικά καλύπτει όλες τις υποπεριπτώσεις και σίγουρα θα βρείτε την απάντηση.
Κεδασυ και η ειδική αγωγή τρέχει πρώτα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κι όμως δεν είναι τόσο ξεκάθαρο αν θα πρέπει να κανώ χωριστή αίτηση για μεταθεση με εξειδίκευση στην νοηματική, πέρα από την αίτηση για βελτίωση θέσης. Με βάση την επισήμανση που σωστά μου παραθέτεις, εγώ αν δεν κάνω αίτηση δεν θα μπορέσω να διεκδικήσω το συγκεκριμένο οργανικό κενό τον Μάιο που δηλώνουμε για βελτίωση θέσης τα κενά γιατί μπορεί να έχει ήδη μετατεθεί κάποιος από άλλο πυσδε σε αυτό που μπορεί να έχει και λιγότερα μόρια από μένα. Είναι λίγο μπερδεμένο νομίζω.. Θα επικοινωνήσω και με την δευτεροβάθμια να μου πουν και αυτοί την γνώμη τους.
Στις σελίδες 12 και 13 της εγκυκλίου αναφέρει: 2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜ
Γιατί πριν τι μόρια θα πάρεις ; Είσαι αποσπασμένη αλλού;Πάντως όταν είσαι σε τέτοιες άδειες τα μόρια της οργανικής σου παίρνεις , οπότε κάτι δεν αντιλαμβάνομαι σωστά στην ερώτησή σου.