0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάλι κάπως όμως μου φαίνεται περίεργο. Έβαλε δηλαδή το πτυχίο υπολογιστή στα μοριοδοτούμενα πάνω πάνω στην αιτηση και δεν έβαλε το μεταπτυχιακό;Αν κατάλαβα καλά αυτό εννοείται ότι μπορεί να έχει γίνει. Εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά σίγουρα με αυτά που βλέπουμε το άγχος αυξάνεται.
Στον εκκαθαρισμενο κύριο νουμερα από 135 έως 140. Δεν έχουν μτπχ και εχουν σύνολο μορίων χωρίς το +20 του μτπχ. Δλδ δηλωσε πως το έχει, μπήκε στον κύριο αλλά ταυτόχρονα δεν μετρησαν τα 20 μορια, σωστα?
Το μεταπτυχιακό κάνει 2 πράματα. Ένα σε βάζει στον κύριο πίνακα και δύο δίνει 20 μόρια. Αυτά τα δύο πρέπει να δηλωθούν χωριστά στην αίτηση του ΑΣΕΠ, ενώ το δικαιολογητικό που επικυρώνεται στον ΟΠΣΥΔ είναι ένα. Μπορεί να δηλωθεί μόνο το ένα και όχι το άλλο -από αφηρημάδα, αμέλεια, απροσεξία. Πού να δεις πόσοι δάσκαλοι -και με τρελά μόρια κάποιοι- είναι στον πάτο του πίνακα, γιατί αμέλησαν να δηλώσουν χωριστά την παιδαγωγική επάρκεια!!!
Μπορεί να κατέθεσαν το μεταπτυχιακό για ένταξη στον κύριο πίνακα αλλά να μην το δήλωσαν για μοριοδότηση. Τα δύο πράγματα είναι ανεξάρτητα στη δήλωση του ΑΣΕΠ.Το ίδιο ισχύει για τα σεμνινάρια.
Διαβάζω για απίστευτα περιστατικα που συμβαίνουν με τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών της Α φάσης, καθώς σε πολλες διευθύνσεις βγαίνουν υπεράριθμοι ή θα "ξεμείνουν" αν δεν λειτουργήσει το διευρυμένο ολοήμερο. Η απορία μου και ο φόβος μου ειναι αν υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάσει την
Διαβάζω τα ίδια κι εγώ και ομολογώ πως πρώτη χρονιά είμαι τόσο αγχωμένη.Πιστεύω πως τυχόν άδειες που θα προκύψουν, ναι θα τις καλύψουν. Για τα ΖΕΠ ο κωδικός πρόσληψης είναι συγκεκριμένος, οπότε θέλω να πιστεύω ότι τα ΖΕΠ δεν θα επηρεαστούν. Πάντως -όπως βλέπω τα πράγματα προς το παρόν- η β φάση θα είναι μάλλον μικρή και κουτσουρεμενη.
Αχ από αυτους όλα τα περιμενω πια.. Και το διευρυμενο υποτίθεται θα είχε ξεχωριστό κωδικό σαν προγραμμα αλλά είδαμε.. Μακάρι να μη βγουν αληθινοί οι φόβοι μας..
Ακριβώς, μα ακριβώς στην ίδια φάση κι εγώ.. Η περιορισμενη δήλωση θα μας καταστρέψει φέτος σε συνδυασμό με τις απερισκεψίες τους!! Σου ευχομαι καλά αποτελέσματα στην