0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάθε ΜΚ είναι 59 € μικτά, 35 € καθαρά (αυτό εξαρτάται και από τις κρατήσεις που γίνονται, οι οποίες αυξάνονται όσο μεγαλώνει ο μισθός).Ναι, ξεκινάς με ΜΚ 1 και έπειτα προστίθενται:2 ΜΚ για το πρώτο μεταπτυχιακό (το δεύτερο δεν δίνει ΜΚ)4 ΜΚ το διδακτορικό1 ΜΚ για κάθε 24 μήνες δημόσιας προϋπηρεσίας (δεν έχει σημασία αν είναι είναι διδακτική ή όχι).Η ξένη γλώσσα δεν δίνει επιπλέον ΜΚ.Πολλές σχολές με 5ετή φοίτηση χορηγούν για το 5ο έτος intergrated master. Πρέπει να δεις αν έχει εγκριθεί για τη δική σου σχολή.Μπορείς να ζητήσεις άδεια από το ΠΥΣΔΕ για να κάνεις μαθήματα στο Πανεπιστήμιο 3 ώρες την εβδομάδα. Δεν υπάρχει ασυμβίβαστο.
Με όσα βλέπετε στους φιλολόγους ειδικής μέχρι Ιανουάριο ποιο νούμερο πιστεύετε θα φτάσει χωρίς μπραιλ και νοηματική φυσικά.
Αξίζει κάποιος να πάει αναπληρωτής σε άλλο νομό, αρκετά μακριά, από τον τόπο κατοικίας του;Βασικά, είμαι παντρεμένος με παιδί. Δεν περίμενα το διορισμό μου τώρα. Το παιδί θα μείνει πίσω να το κρατάει η σύζυγος μου, που και αυτή όμως εργάζεται το πρωί. Ως τώρα το κρατούσα εγώ το πρωί για κάποιες ώρες. Τώρα όμως θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι λίγες οι μέρες να βρούμε μια λύση.Επίσης, εγώ έχω διδακτορικό και πολυετή έρευνα με δημοσιεύσεις και συνέδρια. Δεν είναι κάπως (ξενέρωτο) σοκ, να το πω, να πάω να διδάξω σε πχ επαλ?Με όλο το σεβασμό, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα ή το θεσμό της εκπαίδευσης, θα ήθελα να ακούσω εν συντομία κάποιες προτάσεις / παρατηρήσεις… Είναι ανρθώπινο πιστέυω, και άλλοι θα βιώνουν παρόμοια διλήματα ... Ευχαριστώ!
Διορθώθηκαν οι πίνακες. Ζητώ συγνώμη. Επιπλέον 2 καινούριοι πίνακες αναπληρωτών για τα όργανα των ΠΕ79.01 και ΤΕ16:Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ79.01 (διάφορα όργανα)https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ywGbAFjEC5F5vDJepAcc-acsvsRzL0cCT2hrjtz2uCI/edit?usp=sharingΠίνακας Αναπληρωτών ΤΕ16 (διάφορα όργανα)https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bb__IGhCvvANYr0ChMEPhAk5yrMf3r902RHhOYBhkJQ/edit?usp=sharing
παρακαλώ ανεβάζετε τουσ διορθωμένους πε02 γενικής ::
Για όποιον γνωρίζει.. Επειδή δεν κατάλαβα.. Θα μπορούσε να μετρήσει για ΜΚ, η προϋπηρεσία μου ως διοικητική υπάλληλος σε δημόσιο φορέα;;; Ευχαριστώ!
Βλέπω στους πίνακες των αναπληρωτών, στη στήλη 4, αναφέρεται ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. Κάποιοι μοριοδοτούνται με 20 και άλλοι με 28. Με 20 είναι το πρώτο μεταπτυχιακό και 28 το δεύτερο?Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Οποιαδήποτε δημόσια προϋπηρεσία έχετε αποκτήσει πρέπει να την καταθέσετε στο ΠΥΣΔΕ σας για να υπολογιστεί το σωστό ΜΚ.Ξέρω γεωπόνους εκπαιδευτικούς που πήραν ΜΚ από προϋπηρεσία που είχαν ως συμβασιούχοι στο ΟΠΕΚΕΠΕ και στον ΕΛΓΑ.