0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω τι αναγνωρίζουν οι δδε ως προϋπηρεσία για να ανέβω ΜΚ. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα αλλά όχι πάνω στο πτυχίο μου και σε ένα κοινωφελές του ΟΑΕΔ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η προϋπηρεσία από δημόσιο Ι.Ε.Κ. αναγνωρίζεται για την αλλαγή μισθολογικού κλιμακίου;
Εγώ τους πήγα βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον Δήμο, όπου αναγραφόταν ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας, απόλυσης, καθώς και ιδιότητας υπηρέτησης. Επίσης, είχα επισυνάψει τα συναφή ένσημα από ΗΔΙΚΑ. Αυτά ζητούσε η συγκεκριμένη δευτεροβάθμια τουλάχιστον...
Καλό βράδυ,μιας και βρήκα αυτό το νήμα...είχα εργαστεί ως ωρομισθια με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στον κλάδο μου ΠΕ29 στην Επαγγελματική Σχολή ΑμεΑ ΟΑΕΔ Αθηνάς. Εχω και βεβαίωση προϋπηρεσίας και τα ενσημα φυσικά τα οποία και έδωσα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπου ανέλαβα υπηρεσία ως μόνιμη. Αυτή η προϋπηρεσία είχε διάρκεια 29 ημέρες και 174 ώρες από Οκτώβριο 2019 έως Ιούνιο 2020. Θα μου αναγνωριστεί για μισθολογικη εξέλιξη δεδομένου ότι ο ΟΑΕΔ είναι ΝΠΔΔ και είχα ακριβώς την ίδια θέση και τον ίδιο κλάδο εργασίας με τη θέση και τον κλάδο που έχω στις ΣΜΕΑΕ γενικά; Γνωρίζετε μήπως;
Αναγνωρίζεται μόνο εάν έχεις προσληφθεί και στο δήμο ως ΠΕ; Αν έχεις δουλέψει ως ΔΕ μετράει;
Αναγνωρίζεται ναι .