0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή για να πάει κάποιος αναπληρωτής ΠΕ2 πρέπει εκτός από το πτυχίο να έχει μεταπτυχιακό + γλώσσα ; Κατά τα άλλα ο γραπτός διαγωνισμός απαξιώνει το πτυχίο.
Για απαξίωση του πτυχίου μιλούσαν και το 2019. Μετά είδαν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κι άρχισαν να μαζεύουν πτυχία. Ε τώρα που τα έχουν, είναι ο γραπτός απαξίωση. Όταν θα γίνει ο γραπτός και θα επιτύχουν και θα έχουν τα μόρια από εκεί κι αποφασίσει κάποιος να τον καταργήσει, θα είναι απαξίωση των κόπων τους κ.ο.κ.Ξαναλέω ότι ο καθένας υποστηρίζει αυτό που τον συμφέρει κι απλά υιοθετεί όποιο επιχείρημα κυκλοφορεί υπέρ αυτού που υποστηρίζει και κατά του "άλλου".
pati για οσους ειναι διορισμενοι κι υπερασπιζονται το γραπτο διαγωνισμο βρισκεις να πεις, για οσους εχουν τιγκαρει στις μουφα πιστοποιησεις και πτυχια κι ετσι τα καταντησαν κουρελοχαρτα ακυρωνοντας και τα δικα σου που λες οτι εχουν αποκτηθει με κοπο και μοχθο , οπως και καποιων άλλων ελαχιστων , δεν βλεπω να σχολιαζεις..μηπως επειδη λες αφου τα χω κι εγω ας τα χουν κι αλλοι εγω ειμαι μεσα στους διορισμους..δεν θα επρεπε ατομα σαν εσενα -οπως μας τα λες-να βρει δυο κουβεντες και γι αυτο;δεν βλεπετε καποιοι οτι κουρελιαστηκαν μεχρι και διδακτορικα;νομιζετε σε καλο θα βγει αυτο ή οτι τελειωνουν τα βασανα σε εναν διορισμο ο οποιος σαφως κι ειναι πολυ σημαντικος..ετσι πιστευαμε ολοι μεχρι που ηρθε η αξιολογηση και ποιος ξερει μετα τι αλλο. σαφως και για οποιον ειναι αδιοριστος ειναι βασικο να πιασει το πρωτο μαξιλαρακι που ειναι ο διορισμος και μετα βλεπουμε οτι ερθει θα αντιμετωπιστει στην ωρα του αλλα δεν αργουν και τοσο να βγουν κι αλλα στο δρομο σου μη νομιζεις...ειλικρινα δε σε ποναει ολους αυτους τους κοπους καποιοι να στους ακυρωνουν ;προσωπικα βαρεθηκα με τα ξερα να καιγονται και τα χλωρα και με το βασιλικο να ποτιζεται κι η γλαστρα..προτιμω εστω και με επιπλεον κοπο και πονο να ξεχωριζει η ηρα απ το σταρι..πολυ ευκολα μιλατε καποιοι για κακια εκ μερους των διορισθεντων και για κατσικες γειτονων κλπ..ποιος σκαβει ομως τον λακο του αλλου στην πραγματικοτητα μπορει και να μας εκπληξει αν σκεφτουμε αντικειμενικα κι εξω απο τον εαυτο μας για οποιον μπορει οντως να το κανει.
Σοβαρά τώρα; Έχουν όλοι οι απόφοιτοι πανεπιστημίου τα χρήματα και τον διαθέσιμο χρόνο για να αποκτήσουν δεύτερο πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό ή διάφορα άλλα προσόντα;Σόρυ που στο χαλάω, αλλά κάποιοι δουλεύουν παράλληλα για να μπορέσουν να σπουδάσουν στο πρώτο πτυχίο και το προσοντολόγιο του Γαβρόγλου έκανε μεγαλύτερο το ταξικό χάσμα μεταξύ εχόντων και μη εχόντων.p.s. Προφανώς και η ΝΔ δεν είναι φιλολαϊκό κόμμα.
Μισό λεπτό...εάν το νέο σύστημα περιλαμβάνει 2ο μεταπτυχιακό η δεν ξέρω κάποια αλλη μοριοδοτηση...ποτέ θα το μάθω εγώ και θα προετοιμαστώ...Να βρεθώ πάλι απροετοίμαστος όπως το 2019...?Για να κάνω ένα 1 μεταπτυχιακό θέλω 2 χρόνια δηλαδή περίπου με την υλοποίηση του νέου συστήματος...κ.Υπουργέ...Παίζετε με τις ζωές μας εφόσον δεν το παίρνετε πισω το νέο σύστημα και μας αφήνετε στο σκοτάδι...
Προς τους διαχειριστές: Δεν διαφωνώ να διαγράφονται οι απαντήσεις σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ, αλλά καλό θα ήταν -αν γίνεται- να μπαίνουν κλειδωμένες σε κάποια ενότητα τύπου ΧΥΤΑ για κάποιες μέρες. Μπαίνουμε μετά από ώρα και δεν ξέρουμε τι έγινε, αν μας έχουν προσβάλει και κυρίως ποιους πρέπει να αποφεύγουμε και γιατί. Τα σχόλια του καθενός δείχνουν τον χαρακτήρα του