0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ότι οι μισοί κ παραπάνω αναπληρωτες λένε ότι ο γραπτός τους συμφέρει..ποια αλληλεγγύη και ποιος αγώνας..στις συνελεύσεις πάνε ελάχιστοι..πορείες ακόμα λιγότεροι..
Συμφωνώ και εγώ την ίδια κατάσταση συναντώ και εγώ...στα σχολεία που ήμουνα...
https://e-wall.net/47271/den-tithetai-apo-to-ypourgeio-paideias-zitima-pragmatopoiisis-graptou-diagonismou-asep/?fbclid=IwAR0cjtlmcGG3p-0fwzOVfIIUxU56yKV9BHiBKzGNr97wm8N0gzRD0hAUn2Y
Εάν Θέλουν να το περάσουν έχουν ανετότατη πλειοψηφία για να το κάνουν...έξαλλου συμφωνεί και το ΠΑΣΟΚ...Τώρα κάποιοι μπορεί να Θέλουν να περάσουν το χρόνο τους λέγοντας ΟΧΙ ...εγω πάντως θα κοίταζα να εξασφαλίσω κάποιους ευνοϊκούς όρους για την πλευρά μου...Πάντως, με την πολυδιάσπαση που υπάρχει στο χώρο μην ελπίζετε σε κοινή αντίδραση...Ο καθένας κοιτάει τα συμφέροντα του και αυτά είναι πολλά και διαφορετικά...Έξαλλου και η πλειοψηφία των αναπληρωτών ειδικά στην
Απλά αντί για 2 μεταπτυχιακά που θα απαιτούνταν για να δουλέψει αναπληρωτής, με το γραπτό θα απαιτείται 90 % βαθμολογία συν τα μεταπτυχιακά. Οι 100.000 θα είναι πάλι άνεργοι και θα τραβάνε τα μαλλιά τους, αλλά πλέον δεν θα αποκλείονται από τα αποδυτήρια...