0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πολλοι σε ομαδες τα λενε αυτα...ολος τυχαιος ολοι αυτοι οριακα διοριζονται φετος
Η πρόθεση δεν θεωρώ ότι άλλαξε, δεδομένου του ότι γινονται γραπτοι στο ευρύτερο δημόσιο. Αν θέλουν οι αναπληρωτες να μειωθουν αρκετά (λέμε τωρα), σε επόμενα ανοίγματα πινάκων θα είχαμε άτομα χωρίς προϋπηρεσία με ίδια προσόντα και πολλούς ισοβαθμουντες. Πως θα ξεχωρίσουν μεταξύ τους? Έπειτα θα δουλεύουν πάντα οι ίδιοι κ οι ίδιοι που θα έχουν την προϋπηρεσία, αυτό δεν δίνει ευκαιρίες στους επόμενους.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι δούλευαν με το προηγούμενο σύστημα και με τα τόσα χρόνια αδιοριστίας. Πώς θα δουλεύουν οι ίδιοι αν συνεχίσει να κάνει κάθε χρόνο διορισμούς; Ο πίνακας συνεχώς κατεβαίνει και δουλεύουν συνεχώς συνάδελφοι που δεν έχουν προϋπηρεσία. Εδώ υπάρχουν ειδικότητες που διορίστηκαν μόνιμοι χωρίς καν προϋπηρεσία. Επίσης, με τους ισοβαθμούντες γιατί να υπάρξει πρόβλημα; Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν ακόμα και σε γραπτό. Αυτά έχουν λυθεί και δεν αποτελεί τίποτα απ΄αυτά λόγος σοβαρός για την έλευση γραπτού.
οι θεσεις 30-40κ οι καθηγητες 150κ+++ αυτο που λετε ισχυει μονο για την πρωτοβάθμια και μονο.με αυτο το συστημα δεν υπαρχει καμια ανανεωση και κανενας νεος δεν εχει ελπιδα