0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@emmakiΤο 14,5 την εποχή των δεσμών δεν είχε καμία σχέση με το σημερινό όσον αφορά στη δυσκολία των θεμάτων. Επίσης οι εισακτέοι τότε πρέπει να ήταν σχεδόν οι μισοί σε κάθε σχολή (λιγότερες φυσικά) από τους σημερινούς, αν δεν κάνω λάθος σε αυτό. Λες "Τα τμήματα νηπιαγωγών προετοιμάζουν επιστήμονες που μπορούν να απασχοληθούν σε πάρα πολλούς φορείς και να εμψυχώνουν δραστηριότητες μικρών ή μεγαλύτερων παιδιών". Συμφωνώ απόλυτα για το εξωτερικό. Αλλά στην Ελλάδα, πόσοι φοιτητές σου δεν περιμένουν πως μόνο από το δημόσιο θα σωθούν;
@Scout Ελπίζω το "Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου" να πηγαίνει στα όσα παράλογα γράφεις να συμβαίνουν και όχι σε μένα.
Ναι, είμαι βέβαιη πως δεν ήταν τότε πρώτη επιλογή παρά εξαιρέσεων και περισσότερο αποκούμπι της τρίτης δέσμης ήταν και όχι των άλλων δεσμών, γι΄αυτό και οι περισσότεροι δάσκαλοι αγνοούν μαθηματικά και φυσική (άλλο κεφάλαιο αυτό, αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια).
Με γελούν τα μάτια μου ή όντως διαβάζω εκπαιδευτικούς να απαξιώνουν τις σπουδές τους; Αν δεν είναι τρολ του υπουργείου, είναι τουλάχιστον άξιο έρευνας.
Έσπερος: η φιλοσοφική είχε άθλιο επίπεδο διδασκόντων/ ...δεν ήταν πανεπιστημιακού επιπέδου. Trust: (του οποίου τη βοήθεια και τον κόπο χιλιοαναγνωριζω και τον ευχαριστώ) Οι μισοί κ παραπάνω φοβούνται πως δεν θα πιάσουν τη βάση.Triccaeus: ...φιλόλογος δεν κατάφερε να βρει τη σωστή λέξη επήρεια Ppil:Όχι πως (το επίπεδο σπουδών) ήταν πολύ υψηλό σε εμάς.Τέλος να μην ξεχάσω πως οι περισσότεροι δάσκαλοι αγνοούν μαθηματικά και φυσική.
Ποιο είναι το ψέμα; Η αλήθεια συνιστά υποβιβασμό;
Οι γενικεύσεις είναι λάθος με τον τρόπο που τα παρουσιάζετε και τα συμπεράσματα χωρίς επαρκή δεδομένα