0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορούμε να βγάλουμε παράβολο και από σήμερα έτσι?
Για ποιο λόγο να το κάνετε σήμερα; Και πείτε ότι σας λένε εδώ ναι, θα το ακούσετε; Αύριο αρχίζουν οι αιτήσεις και λήγουν 31. Στη θέση σας δεν θα είχα κανένα λόγο να το πληρώσω εκτός προθεσμιών
Ένας λόγος είναι να αποφύγουμε τυχόν κρασάρισμα,αλλά οκ,το βγάζουμε και από αύριο εντός της προθεσμίας.
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρίσκω καθότι είμαι πολύ νέο μέλος, αν και συχνή αναγνώστρια των θεμάτων σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, τι γίνεται στη περίπτωση που τη στιγμή που ανοίγουν οι πίνακες υπάρχει αγέννητο μωρό, και πιθανότατα μέχρι να κλείσουν (αν δεν αλλάξει κάτι στις ημερομηνίες) δεν θα έχει γεννηθεί ακόμα, αλλά θα γεννηθεί μέχρι Μάϊο. Πως μπορώ να μην χάσω αυτά τα 3 μόρια, τα οποία θα πρέπει αλλιώς να περιμένω το 2026 για να τα προσθέσω στα συνολικά μου; Κάποιος μου είπε ότι έχει δει γραμμένη περίπτωση που κατόπιν ένστασης μετρήθηκαν τα μόρια, αλλά δεν γνώριζε λεπτομέρειες. Αν κάποιος γνωρίζει υπεύθυνα, θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσε με τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ!
Δεν ξέρω αν σας καλύπτει, αλλά τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης κατατίθενται αφού ολοκληρωθούν οι αιτήσεις στον ΑΣΕΠ. Στον ΑΣΕΠ όμως δηλώνετε τον αριθμό των τέκνων χάριν των οποίων θέλετε να μοριοδοτηθείτε. Ο ΟΠΣΥΔ αναμένεται να ανοίξει τις προσεχείς ημέρες, μόλις λάβουμε ανακοίνωση (ή μέσα από την ίδια τη σελίδα του, αν την επισκεπτόμαστε καθημερινά). Άρα μέχρι τότε έχετε χρόνο, ακόμη και να γεννήσετε. Θα το εκδώσετε από εδώ:https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases
Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία σε όλους! Το πιστοποιητικό οικογενειακής το ανεβάζουμε στον Οπσυδ στο ίδιο αρχείο, ενωμένο με τη βεβαίωση σπουδών των παιδιών; Ή πρέπει να το βάλουμε ξεχωριστά, σε άλλο αρχείο;