0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παραθέτω άλλο σημείο της προκήρυξης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα προσόντα και κριτήρια δεν αποδεικνύονται με βάση τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται ή εάν τα σχετικά δικαιολογητικά δεν υποβληθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή τα κριτήρια που δηλώνονται με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία. Επίσης, προσόντα, κριτήρια τα οποία δεν θα δηλωθούν στην Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική), δεν θα ληφθούν υπόψη, ακόμη και αν υποβληθούν τα σχετικά δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ.Η αίτηση έχει προτεραιότητα. Δηλώνεις κάτι στην αίτηση, τσεκάρει το σύστημα αν το επιβεβαιώνει ο ΟΠΣΥΔ. Αν κάτι δεν έχει δηλωθεί στην αίτηση, δεν γίνεται κανένας έλεγχος στον ΟΠΣΥΔ. Η προκήρυξη είναι σαφέστατη ως προς αυτό.
φιλολογο ρωτησα φιλε και μου ειπε οχι το προηγουμενο διαστημα απο την χρονολογια αυτηκαι μετα. η ελεξη εφεξης σημαινει και στο εξης απο την χρονολογια που αναφερει και μετα. αν ηθελε ολη την προυπηρεσια θα ελεγε να αναγραφει η προυπηρεσια συνολικα απο τον χρονο που ξεκινησε. προφανως αυτο θα δηλωσαν και χιλιαδες αλλοι . και οπως σου ειπα στην δηλωση εβαλα 9 μορια δυσπροσιτα και μου εβγαλε 8 στα αποτελεσματα. αυτο το λαθος ειναι εμφανεστατο. ηδη βγηκαν ανακοινωσεις για τα πολλα λαθη και ζητειται ανακοινωποιηση των αποτελεσματων δεν εχω καμια αντιπαραθεση προσωπικη μαζι σου
1. ποιός μίλησε για αντιπαράθεση? 2. η αίτηση ήθελε προσοχή πριν συμπληρωθεί, είναι αυτές οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως με το παράβολο την προηγούμενη φορά3. Δεν χρειάζεται φιλόλογος, το λέει καθαρά στο κουτάκι και στο παράδειγμα 'ο υποψήφιος γράφει εδώ την συνολική προύπηρεσία του', διάβασε το προηγουμενο μήνυμά μου 4. ο φιλόλογος έπρεπει να σου πει ότι η φράση έχει νόημα " χωρίς την προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτα από το σχολικό έτος 2020-2021 και μετά"
Αρ. μηνών προϋπ. (χωρίς δυσπρόσ. από 2020-2021και εφεξής & χωρίς 3μηνα) εγω με εληνικα που ξερω καταλαβα οτι μπαινουν τα μορια φιλε ολοι αυτοθ ποθ καναμε λαθος ηταν απο την παρενθεση εμαθα οτι αλλη εχασε ετσι 90 μορια. σε καθε περιπτωση επρεπε να το γραψουν με σαφηνεια να μπει ολη αποκτεθεισα προυπηρεσια
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι. Είμαι ΠΕ03 και είμαι στη θέση περίπου 1.300. Μέσα βρίσκονται και οι 240 που διορίστηκαν τον Μάιο και ήταν όλοι από πάνω μου. Άρα θα έπρεπε να είμαι περίπου στην 1.060. Όμως η διαφορά στον εκκαθαρισμένο πίνακα που βλέπω είναι σημαντικά λιγότερη. Γιατί?
δεν εγινε μονο σε μενα αλλα σε παρα πολλουες αλλους ελεγε στην αιτηση προυπηρεσια απο το 2020-21 και μετα οποτε εβαλα τα μορια που ειχα απο το ετος αυτο και μετα προφανωσ αυτο εκανα και πολλοι αλλοι απλα δεν ειδαν τους φαλεκους στον οπσυδ καθολου για [πολλους τυποψηφιους γαιτι η προκυρηξη ελεγε οτι ο ασεπ θα παρει τα στοιχεια απο τον οπσυδ και μετα θα εκδοσει τους πινακες
Ακριβώς! Πρέπει από Δευτέρα να πιέσουμε για ανακοινοποίηση![/quote ηδη βγηκε μια ανακοινωση για ανακοινοποιηση και εγω εστειλα μαιλ καλη δυναμη