0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το παράδειγμα είχε, ακριβώς κάτω από το κουτάκιΝαι καταλαβαίνω τι λες, αλλά εγώ όταν το διάβασα κατάλαβα να γράψω αυτό ακριβώς αλλά από το 2020-2021 και μετά . Όχι πριν. Λάθος μου μάλλον.https://www.asep.gr/guide/1GE_2GE_2023_FEK/eg_work_exp.pdfΣτο παράδειγμα κάποιος έχει 70 μήνες συνολικά και στο κουτάκι που μας ενδιαφέρει (που γράφει από το 2021 κ.λ.π. , βάζει 56. Φαίνεται λογικό να έχει από το 2021 και μετά 56 μήνες? άρα δεν θέλει την προύπηρεσία από το 2021 και μετά...Επίσης ο κέρσορας στο κουτάκι αν τον άφηνες έλεγεΚαταχωρίστε τον αριθμό μηνών κάθε είδους πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας σας (αναπληρωτές, ωρομίσθιοι κλπ),χωρίς την προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτα από το σχολικό έτος 2020-2021 και μετάκαιχωρίς τρίμηνες συμβάσεις, μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, προκειμένου αυτή να μοριοδοτηθεί.
Μάλλον όλα έχουν να κάνουν με το κόμμα.
Αυτό το παράδειγμα είχε, ακριβώς κάτω από το κουτάκιhttps://www.asep.gr/guide/1GE_2GE_2023_FEK/eg_work_exp.pdfΣτο παράδειγμα κάποιος έχει 70 μήνες συνολικά και στο κουτάκι που μας ενδιαφέρει (που γράφει από το 2021 κ.λ.π. , βάζει 56. Φαίνεται λογικό να έχει από το 2021 και μετά 56 μήνες? άρα δεν θέλει την προύπηρεσία από το 2021 και μετά...Επίσης ο κέρσορας στο κουτάκι αν τον άφηνες έλεγεΚαταχωρίστε τον αριθμό μηνών κάθε είδους πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας σας (αναπληρωτές, ωρομίσθιοι κλπ),χωρίς την προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτα από το σχολικό έτος 2020-2021 και μετάκαιχωρίς τρίμηνες συμβάσεις, μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, προκειμένου αυτή να μοριοδοτηθεί.
Και με την παρενθεση (πανω απο το βασικο κουτακι) και οτι το περιεχομενο της δεν παει στην προταση εξω απο αυτην...
Δεν ειρωνευτηκα, λαθος καταλαβατε, συμπληρωνω τον συναδελφο. Απλως θεωρω οτι υπηρχαν πολλες "δικλιδες" ωστε καποιος να μην κανει λαθος οπως εγραψα και σε αλλα μηνυματα μου. Εγω προσωπικα , φανταζομαι και χιλιαδες αλλοι,επειδη με ενδιεφερε το θεμα για συναδελφο, ανοιξα ολα τα παραδειγματα, ειδα videos, διασταυρωσα απο οπσυδ κλπ πριν δηλωσω οτιδηποτε. Δεν θεωρειτε οτι για κατι τοσο σημαντικο οπως μια αιτηση που γινεται καθε τρια χρονια θα επρεπε ολοι να δειξουν τεραστια προσοχη? Και γιατι καθε φορα για τα λαθη μας (εστω αρκετων) θα πρεπει να συγκεντρωνουμε υπογραφες, να διαμαρτυρομαστε κλπ
...διευκρίνιση.Ως μεταπτυχιακό για την κατάταξη στους πίνακες αναγνωρίζεται οποιοσδήποτε μεταπτυχιακός τίτλος, ανεξάρτητα αν είναι συναφής με το αντικείμενο του βασικού τίτλου σπουδών;... Ρωτάω πλέον για τους επόμενους πίνακες...
Δεν χρειάζεται συνάφεια για την μοριοδότηση του μεταπτυχιακού. Οποιοδήποτε μεταπτυχιακό κάνει (πρέπει να είναι αναγνωρισμένο αν προέρχεται από εξωτερικό). Η συνάφεια χρειάζεται για την μισθολογική αναγνώριση του μεταπτυχιακού (δίνει +2 μισθολογικά κλιμάκια). Αλίμονο αν χρειαζόταν να μεσολαβήσει και η κρίση της συνάφειας από το ΠΥΣΔΕ για να κριθεί το +20 και να βγουν οι πίνακες...
ΑΓΑΠΗΤΕ μου δεν λεω οτι δεν φταιω απλα δεν καταλαβα καλα αυτο που ελεγε στην αιτηση το ιδιο εγινε και με χιλιαδες αλλους. δεν ανοιξα τοτε το παραθυρο να το δω το παραδειγμα επειδη οπως σου ειπα δεν ειχα κανει ποτέ λαθος σε προηγουμενες αιτησεις. δεν αποποιουμαι των ευθυνων μου. απλα επειδη εγινε απο χιλιαδες αλλους το λαθος αυτο οφειλει ο ασεπ να το δει και να πραξει το σωστο οπως εγινε και με την ειδικη αγηωγη περυσι που εγινε ανακοινοποιησησ το ορθο. αυτο εγραψα εγω. μπορει το κρατος να διορθωσει το λαθος πολλων ανθρωπων αν θελει. ειναι θεμα βουλησης καλο σου βραδυ