0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι η συγκεκριμενοποίηση αυτού που γράφεις. Δηλαδή είναι αλλο πραγμα να κοπούν τα κενά αναλογικά σε όλες τις διαθεσιμες περιοχές για να βγει το 421, και αλλο πράγμα να δώσουν όλα τα κενά στα νησία και ότι μείνει από στεριά να είναι πετσοκομμένο. Μεταξύ μας, πιο πιθανό θεωρώ το δεύτερο, αν λαβουμε υπόψη και το τι εγινε με τους δασκάλους το '21.
Πάντως, επειδή μου ζήτησες εκτίμηση: ΑΝ όντως είναι 150 οι ανενεργοί και ΑΝ δώσει όλα τα κενά στα νησιά για διορισμο εμένα δε θα με εξέπληττε καθόλου να κατέβει ο εκκαθαρισμένος και κάτω από το 700… και αρκετά κιόλας.
καλημέρα, εχεις δικιο απλα η οποια δικη μου εκτιμηση αυτη τη στιγμη στηριζεται στο οτι θα δοθουν ολες οι περιοχες που ηταν στην εγκυκλιο των μετατξεων με περικομμένα κενά, χωρις να εξαφανίσουν ούτε να προσθεσουν περιοχες δηλ θα ειναι μεσα ολα τα νησια, αττικη, καποια κενα σε πελοποννησο, δυτικη ελλάδα-ιονιο και σχεδον εξαφανισμενη η βορεια ελλάδα, ανατολικη θρακη και θεσσαλια. Αν τωρα αλλάξει η ανθρωπογεωγραφια, θα επηρεαστουν και οι εκτιμησεις. Παντως αν κρινουμε απο τις προσληψεις αναπληρωτων απο τους πρωτους 350+ του εκκαθαρισμένου γενικης, στην Α φαση αναπληρωτων του σεπτεμβρη γενικη +ειδικη προσληφθηκαν οι 220 και ψαχνοντας τους εναν-εναν βρηκα οτι δηλωσαν οι 75 αττικη +γυρω στην αττικη+ευβοια+πελοποννησο, οι 40 αιγαιο-κυκλαδες-δωδεκανησα-κρητη, οι 60 θεσσαλονικη-δυτ μακεδονια-κεντρικη μακεδ-ημαθια-πιερια, 20 θεσσαλια, 25 δυτικη ελλαδα+νησια ιονιου
Από το γκρουπ 2574 -2800 (που τσεκαρω) υπάρχουν στον εκκαθαρισμενο γενικης 190 ατομα (λειπουν καποιες θεσεις του πινακα ασεπ και ισως ο trust θα μπορουσε να μας πει τη γνωμη του για το που πηγαν οι υπολοιποι. Διοριστηκαν στην άλλη ειδικοτητα τους ?? ).
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EvNoAH7WC_nlw1xcSlFPM6nkSsTLq4DYeUA7IDt94Xs/edit?usp=sharing
το link δεν ανοιγει ζητά αίτημα προσβασης
Έχει μετρήσει κάποιος πόσοι φιλόλογοι είναι στους πρώτους 500 [εκκαθαρισμένος γενικής] και στους δυο πίνακες ειδικής και γενικής;
Καλησπέρα. Καλό θα ήταν πάντως να δημοσιευόταν ένα συνεργατικό αρχειο με τις προτιμήσεις όσων περιμένουν διορισμό να δούμε τα στατιστικά στο περίπου σύμφωνα με τα κενα που δόθηκαν.