0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι γνωρίζετε αν για να μεταταγεις από τον ένα κλάδο στον άλλο χρειάζεται 5 χρόνια συνολική προϋπηρεσία στην εκπαίδευση ή 5 χρόνια στον κλάδο διορισμού; Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι είναι 5 χρόνια γενικά αλλά στο περσινό ΦΕΚ γράφει στον κλάδο διορισμού. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει;
Στον κλάδο, τι εννοείτε; Πχ εγώ που έχω πάνω από 5 χρόνια (60 μηνες) σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια μπορώ να κάνω αίτηση για μετάταξή; Ή κλαδο εννοεί 5 χρόνια μόνο σε πρωτοβάθμια ή 5 χρόνια μόνο στη δευτεροβάθμια;
Μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος: συνάδελφος που ανήκει σε δύο κλάδους (δάσκαλος και μουσικός) διορίστηκε στην πρωτοβάθμια ως δάσκαλος (ΠΕ70). Είναι εφικτό να μεταταχθεί σε μουσικό σχολείο ως μουσικός; Κι αν ναι υπό ποιες προϋποθέσεις;
Καλημέρα, παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει. Μπορεί κάποιος να κάνει μετάταξη από κλάδο σε κλάδο, ενώ χρωστάει την οργανική του;Ευχαριστώ
Είναι εφικτό όταν συμπληρώσεις 5 χρόνια υπηρεσίας στον κλάδο που υπηρετείς τώρα και 2 χρόνια από τον διορισμό.
Το ίδιο ισχύει και για μετάταξη από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια ή για μετάταξη σε άλλο φορέα; Επίσης αν έχεις συμπληρώσει τη διετία από το διορισμό αλλά δεν έχεις αξιολογηθεί (οπότε δεν έχεις μονιμοποιηθεί) μπορείς να κάνεις αίτηση για μετάταξη;
Ακομη στη σελ 7 αναφερεται οτι οι διευθυνσεις θα πρεπει να αναφερουν στο Πιστοπ υπηρεσιακων μεταβολων την ημερομηνια & αποφαση μονιμοποιησης. Απο αυτο το στοιχειο, κατα τη γνωμη μου, συναγεται οτι δε δυναται να κανει αιτηση μεταταξης ο εκπαιδευτικός που δεν θα εχει εκδοθει η αποφαση μονιμοποίσής του μεχρι την ορισθεισα ημερομηνια προώθησής της αίτησής του προς το υπουργειο