0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σιγά μη χάσουμε και την αξιοπρέπεια μας για μια παλιοθεση. Σχολείο και πάλι σχολείο. Θεώρησα πως με πιστοποιητικό από ΚΕΠΑ είχες ελπίδες. Δε θα παρακαλάμε κιόλας. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μείνει χωρίς ωράριο, δηλαδή οι ώρες στην ειδικότητά της να είναι καλυμμένες σε όλο το ΠΥΣΔΕ και ουσιαστικά να "περισσεύει". Τότε αναγκαστικά γίνεται διάθεση στη διεύθυνση και επειδή δεν γίνεται λόγω δικής της επιλογής
asta napane δεν αμφισβήτησα αυτό που λες.
Στα μόρια προϋπηρεσίας βάζουμε μέχρι τον Αύγουστο? Αναφέρει "όπως ορίζει η εγκύκλιος των μεταθέσεων" αλλά δε την έχω δει.Επίσης δε ζητάει πουθενά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, άρα ανεβάζουμε ή όχι. Πρόκειται για κατα προτεραιότητα λόγω αναπηρίας τέκνου.
regi84, Στα μόρια προϋπηρεσίας δεν είναι ενημερωμένα εννοείς; Μπες στο teachers και δες αν είναι ενημερωμένες οι υπηρετήσεις μέχρι τον Αύγουστο του 2023. Αν όχι ναι υπολόγισε μέχρι τον Αύγουστο. Στην αίτηση απόσπασης στην τελευταία σελίδα πρέπει να επιλέξεις «Οικογενειακοί λόγοι» και τότε ανοίγει πινακάκι με επιλογές(Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, Σύμφωνο συμβίωσης,κ.τ.λ), το ίδιο στη «Συνυπηρέτηση», «Εντοπιότητα»,….
Καλησπέρα σας.Έχω πάρει μετάθεση για μία περιοχή, την περιοχή που μένουμε με τον σύζυγο.Ο σύζυγος θα κάνει αίτηση για απόσπαση. Μπορεί να ζητήσει συνυπηρέτηση, να πάρει τα μόρια αυτά για την απόσπασή του;Εγώ τυπικά θα είμαι από 21/06 στην περιοχή αυτή κανονικά...