0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τωρα βλέπω ότι στην Αίτηση Απόσπασης αν κλικάρεις στο «αποσπάσεις κατά προτεραιότητα» μια από τις επιλογές είναι Πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας υγειονομικής επιτροπής ή ΚΕΠΑΤο γράφω για τους συναδέλφους που έγραψαν ότι δεν αναφερόταν στην εγκύκλιο το χαρτί από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή. Στην αίτηση το αναφέρει. Το γράφω για τη Georgia 06 και τον KOSTIS1982.
Ευχαριστούμε συνάδελφε. Εγώ θα στείλω ερώτημα στο υπουργείο μέσω της ΔΠΕ διότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Κοιτάω τώρα στο ΟΠΣΥΔ αλλά δεν βλέπω κάπου να αναφέρει αυτό που λες.
Είναι ενημερωμένο το teachers, άρα βάζω ότι λέει εκεί...ωραία!Εγώ είμαι κατά προτεραιότητα οπότε δεν κλικαρω στους οικογενειακούς λόγους ή να κλικαρω έτσι κ αλλιώς;Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τι στο καλό μόνο εγώ το βλέπω;
Να κάνω μια ερώτηση αν μόλις έχει πάρει μετάθεση ο σύζυγος τι έγγραφο πρέπει να επισυνάψουμε;
Αν κλικαρεις στο "Οικογενειακοί λόγοι" ανοίγει πινακάκι που έχει και τις δύο επιλογές.Από ό,τι ειδα μπορείς να επιλέξεις και τα δύο . Αν δεν έχεις παιδιά,το σύμφωνο φαντάζομαι θα είναι αρκετό. Αν έχεις παιδιά χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Καλησπέρα αν αποσπαστούμε πχ σε άλλο φορέα και κάνουμε πχ διοικητικό έργο η προϋπηρεσία μας σαν τί είναι ; Στον κλάδο π διοριστήκαμε ή κάτι άλλο ;;