0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι αν έχει (λειτουργικό) κενό εκεί, θα σε διαθέσουν. Αλλιώς (αν δεν έχει κενό για σένα), έχουν δικαίωμα να σε πάνε όπου θέλουν.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δηλαδή θέλει κάποιος φουκαράς να πάει στον Πειραιά με απόσπαση και μπορεί να βρεθεί στα Κύθηρα; Θαύμα, θαύμα.
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά ήθελα να ρωτήσω, ως νεοδιόριστη του 22 δικαιούμαι απόσπαση κατα προτεραιότητα, ενώ έχω υπηρετήσει μόνο το 1 έτος;
Δικαιούσαι (υποθέτω ότι για να λες κατά προτεραιότητα, ανήκεις στις ειδικές κατηγορίες που ορίζει ο νόμος), αλλά θα χρωστάς την οργανική σου κι άρα δε θα μπορείς να ζητήσεις ούτε μετάθεση, ούτε βελτίωση θέσης.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι μπορώ να κάνω ανάκληση αν ξέρω που θα τοποθετηθώ στο ΠΥΣΔΕ οργανικής.Ακόμα δεν μας έχουν δώσει τα κενά και τις οργανικές (αν δεν έχουν ώρες ίσως μείνουμε κάποιοι στην διάθεση).
1. Σωστά κατάλαβες. Τώρα γίνονται οι αιτήσεις για αποσπάσεις εκτός ΠΥΣΔΕ και αργότερα θα γίνουν οι αιτήσεις για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ. Τα κενά που βλέπεις τώρα στη ΔΔΕ που ανήκεις είναι για να καλυφθούν πρώτα οι υπεράριθμοι και οι ειδικές κατηγορίες. Στη συνέχεια τα κενά που θα απομείνουν θα τα διεκδικήσουν όσοι θέλουν βελτίωση ή ήρθαν από μετάθεση (και οι νεοδιόριστοι αν υπάρχουν).2. Η αίτηση απόσπασης είναι γενική. Αν πάρεις απόσπαση από ΣΜΕΑΕ σε ΚΕΔΑΣΥ και έχει κενό θα εγκριθεί και θα πας όπου είναι το κενό!3. Όποιος πάει κάπου με απόσπαση διαλέγει τοποθέτηση τελευταίος από τους μόνιμους της περιοχής. Δεν μπορεί να επιστρέψει στην οργανική του, εκτός αν έχει κάνει ανάκληση της απόσπασης εγκαίρως, δηλαδή πριν πάει στην περιοχή της απόσπασης.4. Αν γίνεται όπως υπολογίζονται τα μόρια εντοπιότητας / συνυπηρέτησης στις μεταθέσεις, τότε στην τοποθέτηση παίρνεις τα μόρια μόνο στην αντίστοιχη περιοχή εντοπιότητας ή συνυπηρέτησης.5. Απενεργοποίηση της αίτησης απόσπασης μπορεί να γίνει, μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, μέχρι τις 02-06-2023.
ίσα ίσα , το έγραψες κιόλας και εξαρχής...πολύ εντάξει τα γράφεις. απλώς θέλω να υπογραμμίσω ότι οι κανόνες είναι για τους πλεμπαίους. ακριβώς όμως επειδή όλα γίνονται , αν βρεθεί άκρη (και όχι απαραίτητα βύσμα, και η κλάψα βοηθάει), όσο αναξιοπρεπές και να φαίνεται , επειδή καήκαμε πολλοί χρόνια με αξιοπρέπειες, προσπαθούμε να αφενός να γράψουμε για παρτάλια που ίσως διαβάζουν ότι ξέρουμε τι γελοιότητες παίζουν και αφετέρου για να ξυπνήσουμε όσους μπορούμε μπας και σπρώξουν κάπως τα πράγματα καλή επιτυχία σε όλους , γιατί προεκλογικά πάντα γυρίζει ... εκμεταλλευτείτε ό,τι μπορείτε και τη συγκυρία. αυτό.