0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚαλησπέραΗ οργανική μου είναι σε ΚΕΔΑΣΥ ενώ την τρέχουσα σχ. χρονιά 2023-24 υπηρετώ με απόσπαση σε σχολείο.Στην ανακοίνωση αποσπάσεων αναφέρεται πως η διάρκεια της απόσπασης είναι για το διδακτικό έτος 2023-2024.Το διδακτικό έτος λήγει 30 Ιουνίου αλλά φέτος πέφτει Κυριακή.Στην οργανική μου στο ΚΕΔΑΣΥ, το οποίο λειτουργεί μέχρι και 10/07, πότε πρέπει να πάω; Παρασκευή 28/06 ή Δευτέρα 01/07; Ευχαριστώ.
Συνάδελφοι καλησπέρα. Μια ερώτηση για τους παλιότερους και πιο έμπειρους σε θέματα αποσπάσεων. Ας πούμε ότι κάνω τώρα αίτηση για απόσπαση σε ΠΥΣΠΕ ή σε φορέα αλλά στην πορεία αλλάζουν κάποια δεδομένα πχ κάνω βελτίωση θέσης κ θέλω να πάω να υπηρετήσω τη νέα οργανική ή τέλος πάντων για κάποιο λόγο αποφασίζω να παραμείνω στην οργανική που κατέχω τώρα. Η εγκύκλιος για αποσπάσεις ΠΥΣΠΕ λέει ότι μπορώ να αναιρέσω την αίτησή μου μέχρι 2/06. Αν όμως οι συνθήκες που μπορεί να συντρέχουν για να μη θέλω πια απόσπαση προκύψουν μετά τις 2/06 , μπορώ να κάνω ανάκληση απόσπασης( όχι απλώς αίτησης) στην πορεία ( αλλά πριν την 1/09);. Επίσης αν πάρει κανείς απόσπαση σε φορέα, λέει στην εγκύκλιο ότι μπορεί εντός 5 ημερών να κάνει ανάκληση. Αυτό γίνεται εύκολα ή χρειάζεται διαδικασία για να εγκριθεί;Ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα. Γράφω για το ίδιο θέμα που έγραψα και χθες επειδή δεν πήρα απάντηση (ίσως δεν το έθεσα σωστά) και ψάχνοντας βρέθηκα σε αυτό το νήμα. Αν κατάλαβα καλά, οι βελτιώσεις θέσης βγαίνουν πριν την ανακοίνωση των αποσπάσεων; Έχω κάνει αίτηση για βελτίωση θέσης για να αποκτήσω οργανική πιο κοντά στον τόπο μου. Σκέφτομαι λοιπόν να ζητήσω απόσπαση, αν δεν πάρω βελτίωση. Οπότε, με βάση όσα λέει η συνάδελφος, πρώτα βγαίνουν οι βελτιώσεις; Με τις αιτήσεις όμως τι γίνεται; Βγαίνουν οι βελτιώσεις και μετά γίνονται οι αιτήσεις για απόσπαση; Μπορεί κάποιος να μας γράψει ένα τυπικό στατιστικό χρονοδιάγραμμα;
Οι αιτήσεις για απόσπαση ακολουθούν αφού γίνουν πρώτα η βελτίωση θεσης-τοποθετηση νεοδιοριστων
Πρώτα γίνονται οι αιτήσεις γι' απόσπαση (σ' άλλο ΠΥΣΔΕ και σε φορείς) αφού βγουν οι μεταθέσεις. Κατόπιν οι οριστικές τοποθετήσεις των υπεραρίθμων. Ύστερα γίνουνται οι οριστικές τοποθετήσεις όπου μετατιθέμενοι-βελτιούμενοι-διαθεσίτες συγκρίνονται όλοι μαζί με βάση τα μεταθετικά μόρια. Προηγούνται εδώ οι ειδικές κατηγορίες. Εν συνεχεία βγαίνουν κι οι αποσπάσεις. Μες το θέρος γίνονται κι οι αιτήσεις γι' απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.