0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anneta στις Οκτωβρίου 10, 2007, 09:30:51 pmΠαράθεση από: mim στις Οκτωβρίου 10, 2007, 09:13:35 pmκαι προσοχη στα στομαχακια μας!!!τα χρειαζομαστε!!!!! Εντάξει μην το παρατραβάμε δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.δεν ειναι κακο να κανουμε και λιγο χιουμορ με μια κατασταση που παντωσ δεν την λεσ κι ευκολη...!!!ισωσ φιλη anneta εχεις συναντησει καλυτερεσ συνθηκεσ απο οτι εγω...καθενασ μιλα με βαση τισ εμπειριεσ του,εκφραζει τουσ φοβουσ και τισ σκεψεισ του και αυτος νομιζω ειναι και ο στοχος αυτου του forum....anyway.....
Παράθεση από: mim στις Οκτωβρίου 10, 2007, 09:13:35 pmκαι προσοχη στα στομαχακια μας!!!τα χρειαζομαστε!!!!! Εντάξει μην το παρατραβάμε δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου.
και προσοχη στα στομαχακια μας!!!τα χρειαζομαστε!!!!!
Έμαθα ότι το νέο βιβλίο της Α Γυμνασίου θεωρεί διδαγμένο WORD EXCEL kai INTERNET.
Καλησπέρα σε όλους...Είμαι ΠΕ20 , ωρομίσθια για τρίτη χρονιά...και τις τρεις χρονιές σε όλα τα σχολεία παρατηρώ το εξής απο τους προηγούμενους συναδέλφους...το μάθημα Νέες Τεχνολογίες έχει μετατραπεί σε--->ώρα παιχνιδιού....έλεος ρε παιδιά....ωραίο και το παιχνίδι στους υπολογιστές για τα παιδιά....αλλά όχι μονο παιχνίδι....δεν μπορώ να περάσω την νοοτροπία στα παιδιά ότι η πληροφορική δεν θα είναι μονο παιχνίδι....δεν λέω να τους κάνουμε προγραμματισμό και βάσεις δεδομένων....αλλά να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα της ζωγραφικής (τα βασικά εργαλεία...), και να γράφουν στο word ένα κειμενο δεν τα θεωρώ τραγικά..Ήμαρτον πια....είναι επιλογή μας να δουλεύουμε στα σχολεία και η εργασία δεν είναι εθελοντική....μας πληρώνουνε για αυτό.... Και εγώ βαριέμαι να δείχνω σε κάθε παιδάκι πως μπορεί να βάζει τόνο...ή να κάνει κύκλους....αλλά εδω δεν το κάνω με το ζόρι....αν δεν μου αρέσει μπορώ να πάω σπίτι μου....εξάλλου τι θα γινόταν αν οι δάσκαλοι έβαζαν όλη μέρα τα παιδιά να κάνουν διάλλειμα...Πείτε την γνώμη σας....εγώ σκέφτομαι λάθος....ή ο γυαλός είναι στραβός...
Συμφωνώ με τα παραπάνω......αλλά όταν το 90% των παιδιών είναι αλλοδαποί; (...και δεν ξέρουν καλά καλά να γράψουν ούτε το όνομά τους στα ελληνικά...)...όταν είναι 2 υπολογιστές για 6 παιδιά;...όταν ούτε το word δεν είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή; (...τεχνικός δεν εμφανίζεται...)...όταν προσπαθείς να τους μάθεις να γράψουν μία λέξη κάνουν φασαρία, δεν προσπα8ούν;...όταν......όταν...τότε τι κάνεις?
...όταν είναι 2 υπολογιστές για 6 παιδιά;