0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη συνέντευξη λειτουργεί σύστημα ηχογράφησης, δεν υπάρχουν κάμερες. Το λέω γιατί γράφεται ο,τι να' ναι εδώ, περί big brother κλπ
Η παιδεία είναι προϋπόθεση της δημοκρατίας η οποία διακρίνεται καθαρά από την οχλοκρατία.
Και τι διαφορά έχει; Είτε με κάμερα και ηχογράφηση, είτε σκέτη ηχογράφηση, πάλι
αν ησουν πανω απο 25 χρονων και σχετικος με την εκπαιδευση θα ηξερες οτι οι ηχογραφησεις των συνεντευξεων αρχισαν μετα απο δικαστηρια που εκαναν "αδικημενοι" υποψηφιοι ωστε να μπορει να αποδεικνυεται επισημα αν τους χαντακωσε η επιτροπη για να προωθησει αλλους. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. σταματα να γραφεις οτι ναναι για πραγματα που δεν εχεις ιδεα με υφος καρδιναλιου...(γιαυτο και την ηχογραφηση και την απομαγνητοφωνηση δεν την κανει το ιδιο το υπουργειο αλλα την αναθετει σε ανεξαρτητη εταιρια την οποια χρυσοπληρωνει μαλιστα)
Παίρνεις τα μόρια του μάστερ στην εκπαιδευτική ηγεσία
Επειδή κάπου χάθηκα στη μετάφραση, είναι δυνατόν κατά τη διαδικασία της ένστασης να ζητήσει κάποιος υποψήφιος να ακούσει τη συνέντευξη του συνυποψηφιου του προβάλλοντας αντιρρήσεις για ενδεχομενη εύνοια στη βαθμολόγηση του άλλου;
αν ησουν πανω απο 25 χρονων και σχετικος με την εκπαιδευση θα ηξερες οτι οι ηχογραφησεις των συνεντευξεων αρχισαν μετα απο δικαστηρια που εκαναν "αδικημενοι" υποψηφιοι ωστε να μπορει να αποδεικνυεται επισημα αν τους χαντακωσε η επιτροπη για να προωθησει αλλους. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΠΟΛΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. . σταματα να γραφεις οτι ναναι για πραγματα που δεν εχεις ιδεα με υφος καρδιναλιου...
(γιαυτο και την ηχογραφηση και την απομαγνητοφωνηση δεν την κανει το ιδιο το υπουργειο αλλα την αναθετει σε ανεξαρτητη εταιρια την οποια χρυσοπληρωνει μαλιστα)
ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ την ηχογράφηση;;;; Κανένας δεν βρέθηκε που να αρνήθηκε;;; Μα τι σύμπνοια είναι αυτή!!! Και μάλιστα απαίτησαν ηχογράφηση για να μην γίνονται όσα εγώ φαντάζομαι, δηλαδή για να μην έχουμε big brother!!!! Δηλαδή αν δεν θέλουμε το big brother, τι άλλο να ζητήσουμε παρά μονάχα να μας ηχογραφούν όλους!!!! Aντε ρε! Καταπληκτικό! Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό, ή με παρέα; Ελπίζω εσείς οι δύο να είσαστε πληρωμένα τρολλ, γιατί αν όντως θεωρείτε λογικά αυτά που λέτε, τρομάζω που σας έχω συμπολίτες μου, πόσο μάλλον να είσαστε και εκπαιδευτικοί.Και από πότε ξεκίνησαν οι απαιτήσεις μας προς την ακατανόμαστη να γίνονται αποδεκτές;;;; Πότε έγινε δημοψήφισμα υπέρ της ηχογράφησης στις συνεντεύξεις των διευθυντών και δεν το πήρα είδηση;;;;;; Μα τι καλό κορίτσι είναι αυτή η ακατανόμαστη, όλα μας τα αιτήματα τα έχει ικανοποιήσει, να μην ικανοποιήσει και το big brother αίτημά μας; Θα ήταν παράλειψη! Δουλευόμαστε μου φαίνεται, και άγρια μάλιστα......Και big brother, και 230000 ευρώ χρέωση στις πλάτες των φορολογούμενων, για κάτι που θα μπορούσε να γίνεται και δωρεάν. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.https://www.esos.gr/arthra/76063/epilogi-dieythynton-ekpaideysis-yp-paideias-etoimazetai-na-synapsei-symvasi-me-etairies
Η ηχογραφηση δεν εγινε επι Νικουλας…..Ετσι για να μη μπερδευουμε τα πραγματα