0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα. Θέλω να ρωτήσω. Τι κάνουμε σε περίπτωση που ζητηθεί να καλύπτουμε τα κενά (όχι διαμόρφωση προγράμματος); Δηλαδή μου λέει ο διευθυντής (προφορικά) . "Το Γ2 έχει κενό. Πήγαινε να τους μαζέψεις και να τους κάνεις απασχόληση στην τάξη."Εκτός από το θέμα της παραπάνω εργασίας, τίθενται και τα παρακάτω θέματα1) Καταγράφονται απουσίες; (αν καταγράφονται θεωρείται διδακτική ώρα)2) Ένας μαθητής ή ομάδα μαθητών δεν μπαίνει στην τάξη. Τι γίνεται (ειδικά αν δεν μπουν απουσίες).3) Έχει κάποιος δικαίωμα να αρνηθεί την προφορική εντολή και να ζητήσει γραπτή εντολή;Φυσικά δεν περιμένει κανείς από ΟΛΜΕ ή ΕΛΜΕ σοβαρές απαντήσεις. Γνωρίζω την γνωμάτευση του νομικού τήματος της ΟΛΜΕ για το θέμα.Το θέμα Αφορά Γυμνάσια στην Α Αθήνας.Ευχαριστώ.
Πολύ πολύ προσοχή με αυτό το θέμα γιατί εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση βρέθηκα με μια εδε να εκκρεμεί εις βάρος μου απο μητερα ατιθασου μαθητή. Και η οποία εδε μου κόστισε στην αξιολόγηση. Και κερατας και δαρμενος.... Εγώ προσωπικά δεν θα το ξανακάνω.
Leon, όταν λες να τα καταθέσει στην ΔΔΕ, τι εννοείς; Σε ποιο τμήμα; Αφού είναι προφανές ότι θα λάβει γνώση ο διευθυντής και μπορεί να γίνει χαμός (μικρός ή μεγάλος).
Λόγω της εδε, ίσως να μη μπορείτε να μας δώσετε λεπτομέρειες. Το όλο θέμα όμως, προέκυψε επειδή απασχολησατε το τμήμα και συνέβη κάποιο περιστατικό;
Να είχε γίνει κ κάτι σοβαρό να πεις. Ο εν λόγο μαθητής μου μιλούσε άσχημα κ ήξερε ότι δεν μπορώ να βάλω απουσία. Στο τέλος της ώρας τον πήγα στο γραφείο κ επειδή του είχε πει ο διευθυντής την επόμενη φορά που θα σε φέρει κάποιος για οποιοδήποτε λόγο θα πάρεις μια μέρα αποβολή, πήρε την αποβολή κ βρήκα εγώ το μπελά μου...
Δηλαδή περάσατε ΕΔΕ γιατί πήγατε ένα μαθητή στο γραφείο. Δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε. Σε σχολείο που έχω υπηρετήσει πάντως και κάναμε συνεχώς απασχόληση μαθητών σε ώρα κενού, βάζαμε απουσίες, υπογραφαμε απουσιολογια και δίναμε ωριαίες αν χρειαζόταν.