0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω ότι περιμένουμε στα σοβαρά να ανακοινωθεί κατανομή που θα περιλαμβάνει υπό ίδρυση οργανικές από εμβόλιμη τροπολογία σε νομοσχέδιο που δεν έχει φτάσει καν στην ολομέλεια της
Το βρίσκω άκομψο να πετάς μέσα τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω για σένα. Με βάση τα νούμερα, οι ΠΕ70 μαζί τους ΠΕ60 έχουν πάρει περίπου το 45% του συνόλου των διορισμών της περιόδου 2020-2024. Αξιέπαινη η στάση για ισόποση κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες, ΑΛΛΑ εφόσον δεν έγινε τις προηγούμενες χρονιές, θα πρέπει φέτος να γίνει ΑΝΙΣΗ κάλυψη ώστε να φτάσουμε σε ισόποση κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες σε βάθος 5ετίας.
Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην ανάρτηση. Διαβάζοντάς την καταλαβαίνω ότι από το υπουργείο πάλι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της κάλυψης της Δευτεροβάθμιας, λόγω ΠΔΕ, και για την Πρωτοβάθμια "έχει ο Θεός". Και αυτό είναι κάτι που αφορά τους πάντες, όχι μόνο τους δασκάλους.Επίσης John35, συμφωνώ μαζί σου, κλασικός ΠΑΣΑΔ. Νομίζω ότι τα παιδιά τόσα χρόνια που τους παρακολουθώ λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ισόποση κάλυψη σε όλους. Το αν έγινε ή όχι τις προηγούμενες χρονιές, δεν είναι ευθύνη του ΠΑΣΑΔ και του κάθε ΠΑΣΑΔ, ώστε να μη γίνει και φέτος. Είναι σαν τους διαιτητές που αδικούν μια ομάδα και στην επόμενη φάση αδικούν την αντίπαλη μην τους λένε μεροληπτικούς.
Πες τα Mr Kyr. Δηλαδή είναι άκομψο να λες το αυτονόητο για όλους τις ειδικότητες, όταν από χθες κάποιοι ανεβάζουν στο fb αφισάκια μόνο για την ειδικότητα τους;
πάλι μαλώνετε ρε σαν αντε να μην πω τι; για ηρεμήστε λίγο. Αντί να νευριάζετε με την κυβέρνηση και να τους μαυρίζετε τρώγεστε μεταξύ σας και μετά πάτε και ρίχνετε πάλι τον κάθε κουλό στην κάλπη και μετά γυρνάτε πίσω και μαλώνετε πάλι μεταξύ σας. Για να σοβαρευτείτε λίγο. Έχει και η ανοησία τα όριά της
Ποιο είναι άκομψο;