*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1104451 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος eng.lish

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #2674 στις: Ιουλίου 03, 2024, 01:47:17 pm »
Πάντως κάθε σύλλογος στέλνει το δικό του υπόμνημα ζητώντας αυτα που θεωρει οτι του αναλογουν κ στο τελος απορω αν αυτοι που θα επρεπε οντως να τα δουν κ να τα λαβουν υποψη τους το κανουν' ::)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:27:28 »

Αποσυνδεδεμένος magioladitis

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2675 στις: Ιουλίου 03, 2024, 01:50:06 pm »
Δε νομίζω ότι περιμένουμε στα σοβαρά να ανακοινωθεί κατανομή που θα περιλαμβάνει υπό ίδρυση οργανικές από εμβόλιμη τροπολογία σε νομοσχέδιο που δεν έχει φτάσει καν στην ολομέλεια της

Αποσυνδεδεμένος Travel Girl

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2676 στις: Ιουλίου 03, 2024, 02:02:04 pm »
@magioladitis θα ανακοινωθεί σήμερα η κατανομή χωρίς τις νέες οργανικές;

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2677 στις: Ιουλίου 03, 2024, 02:09:13 pm »
Δε νομίζω ότι περιμένουμε στα σοβαρά να ανακοινωθεί κατανομή που θα περιλαμβάνει υπό ίδρυση οργανικές από εμβόλιμη τροπολογία σε νομοσχέδιο που δεν έχει φτάσει καν στην ολομέλεια της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:27:28 »

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2678 στις: Ιουλίου 03, 2024, 02:38:25 pm »
Το βρίσκω άκομψο να πετάς μέσα τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω για σένα. Με βάση τα νούμερα, οι ΠΕ70 μαζί τους ΠΕ60 έχουν πάρει περίπου το 45% του συνόλου των διορισμών της περιόδου 2020-2024.

Αξιέπαινη η στάση για ισόποση κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες, ΑΛΛΑ εφόσον δεν έγινε τις προηγούμενες χρονιές, θα πρέπει φέτος να γίνει ΑΝΙΣΗ κάλυψη ώστε να φτάσουμε σε ισόποση κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες σε βάθος 5ετίας.
Ποιο είναι άκομψο;

Αποσυνδεδεμένος Mr.Kyr.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2679 στις: Ιουλίου 03, 2024, 02:48:49 pm »
Το βρίσκω άκομψο να πετάς μέσα τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω για σένα. Με βάση τα νούμερα, οι ΠΕ70 μαζί τους ΠΕ60 έχουν πάρει περίπου το 45% του συνόλου των διορισμών της περιόδου 2020-2024.

Αξιέπαινη η στάση για ισόποση κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες, ΑΛΛΑ εφόσον δεν έγινε τις προηγούμενες χρονιές, θα πρέπει φέτος να γίνει ΑΝΙΣΗ κάλυψη ώστε να φτάσουμε σε ισόποση κάλυψη σε όλες τις ειδικότητες σε βάθος 5ετίας.

Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην ανάρτηση. Διαβάζοντάς την καταλαβαίνω ότι από το υπουργείο πάλι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της κάλυψης της Δευτεροβάθμιας, λόγω ΠΔΕ, και για την Πρωτοβάθμια "έχει ο Θεός". Και αυτό είναι κάτι που αφορά τους πάντες, όχι μόνο τους δασκάλους.

Επίσης John35, συμφωνώ μαζί σου, κλασικός ΠΑΣΑΔ. Νομίζω ότι τα παιδιά τόσα χρόνια που τους παρακολουθώ λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ισόποση κάλυψη σε όλους. Το αν έγινε ή όχι τις προηγούμενες χρονιές, δεν είναι ευθύνη του ΠΑΣΑΔ και του κάθε ΠΑΣΑΔ, ώστε να μη γίνει και φέτος. Είναι σαν τους διαιτητές που αδικούν μια ομάδα και στην επόμενη φάση αδικούν την αντίπαλη μην τους λένε μεροληπτικούς.

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2680 στις: Ιουλίου 03, 2024, 02:52:59 pm »
Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην ανάρτηση. Διαβάζοντάς την καταλαβαίνω ότι από το υπουργείο πάλι θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της κάλυψης της Δευτεροβάθμιας, λόγω ΠΔΕ, και για την Πρωτοβάθμια "έχει ο Θεός". Και αυτό είναι κάτι που αφορά τους πάντες, όχι μόνο τους δασκάλους.

Επίσης John35, συμφωνώ μαζί σου, κλασικός ΠΑΣΑΔ. Νομίζω ότι τα παιδιά τόσα χρόνια που τους παρακολουθώ λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ισόποση κάλυψη σε όλους. Το αν έγινε ή όχι τις προηγούμενες χρονιές, δεν είναι ευθύνη του ΠΑΣΑΔ και του κάθε ΠΑΣΑΔ, ώστε να μη γίνει και φέτος. Είναι σαν τους διαιτητές που αδικούν μια ομάδα και στην επόμενη φάση αδικούν την αντίπαλη μην τους λένε μεροληπτικούς.
Πες τα Mr Kyr. Δηλαδή είναι άκομψο να λες το αυτονόητο για όλους τις ειδικότητες, όταν από χθες κάποιοι ανεβάζουν στο fb αφισάκια μόνο για την ειδικότητα τους;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 03, 2024, 02:54:59 pm από Mr daskalos »

Αποσυνδεδεμένος Mr.Kyr.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2681 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:03:04 pm »
Πες τα Mr Kyr. Δηλαδή είναι άκομψο να λες το αυτονόητο για όλους τις ειδικότητες, όταν από χθες κάποιοι ανεβάζουν στο fb αφισάκια μόνο για την ειδικότητα τους;

Εδώ θα διαφωνήσω δάσκαλε. Καλά κάνουν και ανεβάζουν ο καθένας αυτά που θέλει. Θα συμφωνήσω με όλους. Ο καθένας διεκδικεί αυτά που νομίζει. Εμένα απλά δεν μου αρέσει να βλέπω ότι οι δάσκαλοι αυτό, οι δάσκαλοι εκείνο. Ναι, πολύ σωστά όπως είπε και ο εξαιρετικός trust πήραν μεγάλο ποσοστό στους προηγούμενους διορισμούς. Και; Το έκλεψαν από κάπου; Ή μήπως φταίνε οι δάσκαλοι και ο ΠΑΣΑΔ για το ότι κακώς δεν ίδρυσαν από προηγούμενες χρονιές τις οργανικές και βλέπαμε τα αίσχη με 0 θεατρολόγους, εξαφανισμένα κενά μετατάξεων μουσικών κλπ κλπ; Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πέρσι εξαφανίστηκαν περίπου 800 κενά δασκάλων από την εγκύκλιο μετατάξεων. Δεν θυμάμαι καμία ανακοίνωση του στυλ "μην κάνετε σε άλλους κλάδους διορισμούς". Να μου συγχωρήσετε την ένταση, ειδικά εσύ αγαπημένε trust, αλλά εκνευρίζομαι όταν βλέπω σε όλες τις ομάδες στο Facebook, ότι με το που ξεκίνησε το γαϊτανάκι των διαρροών, να φταίνε οι δάσκαλοι για όλα. Άντε με το καλό να διοριστείτε όλοι!

Αποσυνδεδεμένος MariaGrahm

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2682 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:05:24 pm »
[/quote]

Αποσυνδεδεμένος MariaGrahm

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2683 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:08:10 pm »
Με ποιον τρόπο ο ΠΑΣΑΔ και οι δάσκαλοι έχουν αδικήσει συναδέλφους; Νομίζω η εμμονή έχει και τα όριά της. Σε αυτό το φόρουμ διαβάζω διαρκώς με τον ένα ή άλλο τρόπο αυτό το υπονοούμενο. Ίσως αυτή η εμμονική και διαιρετική στάση μερικών οδηγεί σε τέτοια αποτελέσματα. Ίσως αν έβλεπε ο καθένας στον εαυτό του κάποιο σφάλμα να διορθώναμε την στάση μας συλλογικά και να μην χαλάσαμε τα καλοκαίρια μας και τις ζωές μας

Αποσυνδεδεμένος thouvou000

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2684 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:31:51 pm »
πάλι μαλώνετε ρε σαν αντε να μην πω τι; για ηρεμήστε λίγο. Αντί να νευριάζετε με την κυβέρνηση και να τους μαυρίζετε τρώγεστε μεταξύ σας και μετά πάτε και ρίχνετε πάλι τον κάθε κουλό στην κάλπη και μετά γυρνάτε πίσω και μαλώνετε πάλι μεταξύ σας. Για να σοβαρευτείτε λίγο. Έχει και η ανοησία τα όριά της

Αποσυνδεδεμένος ChristosLoizos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2685 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:37:02 pm »
πάλι μαλώνετε ρε σαν αντε να μην πω τι; για ηρεμήστε λίγο. Αντί να νευριάζετε με την κυβέρνηση και να τους μαυρίζετε τρώγεστε μεταξύ σας και μετά πάτε και ρίχνετε πάλι τον κάθε κουλό στην κάλπη και μετά γυρνάτε πίσω και μαλώνετε πάλι μεταξύ σας. Για να σοβαρευτείτε λίγο. Έχει και η ανοησία τα όριά της
Συντάσσομαι, πολύ σωστά!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Mr.Kyr.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2686 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:42:00 pm »

Δεν νομίζω ότι μάλωσε κανείς. Τουλάχιστον εγώ όχι. Και ουσιαστικά συμφωνώ με το μήνυμά σου, αυτό λέω. Άλλος κάνει το κουμάντο και τη μοιρασιά, οι δάσκαλοι φταίνε.

Αποσυνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
« Απάντηση #2687 στις: Ιουλίου 03, 2024, 03:48:48 pm »
Ποιο είναι άκομψο;

"Οποιοσδήποτε αριθμός κάτω από 2000 συνιστά πρόκληση, καθώς δεν γίνεται για ακόμη μια φορά η Πρωτοβάθμια να ριχτεί (στο σύνολό της), καθώς απορροφά κονδύλια ΕΣΠΑ, σε αντίθεση με τη Δευτεροβάθμια που περιλαμβάνεται ούτως ή άλλως στον κρατικό προϋπολογισμό. Εφιστούμε την προσοχή όλων των αρμοδίων για την τήρηση της ισονομίας."

Αναγκαστικά έβαλαν το "στο σύνολο της", γιατί με 45% (ή αν θέλετε 35% για τους δασκάλους) είναι τουλάχιστον γελοίο να ισχυρίζεσαι ότι θα σε ρίξουν και πάλι

Εγώ δεν είπα ότι τις έκλεψαν. Αλλά ριγμένοι δεν είναι με τίποτα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182521
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)