0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η λογική λέει πως θα υπάρχει ένας αριθμός στην Αθήνα καθώς δε θα αδειάσουν τόσο τα νησιά αλλά και ηπειρωτικοί νομοί της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου. Ας περιμένουμε λίγο και τις μεταθέσεις.υ.γ. ΠΕ70 από 1034 ως 1200 ταβάνι, τα κουκιά είναι μετρημένα!
Με 1600 εκκαθαρισμένο(μετά τους διορισμούς του 2023)...με όλα δηλωμένα,υπάρχουν πιθανότητες για διορισμό φέτος;
Αν γίνουν 1000 διορισμοί δύσκολο. Με νέους πίνακες και με τα νησιά να έχουν αρκετούς νεοδιοριστους από πέρσι θεωρώ δύσκολο να προσπεράσει τόσα άτομα. Καλό είναι όμως να περιμένουμε και τις μεταθέσεις
Καλησπέρα σας . Εγώ έχω την πληροφορία ότι θα πάνε τέλος Μάρτη με αρχές Απριλίου . Ο λόγος είναι ότι περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αξιολογήσεις ( όσοι τουλάχιστον αξιολογήθηκαν)
Οι τελικές συντάξεις,αν οι ανακλήσεις είναι 10%, θα είναι 1200-1250 ΠΕ70.Ειπαν θα διορίσουν παρακάνω από συντάξεις.Ειναι απίθανο να δώσουν πιστεύεις 1400-1500 διορισμούς ΠΕ70; Λόγω και Ευρωεκλογών...
Πρόκειται να γίνουν διορισμοί πριν τις ευρωεκλογές; Νομίζω πρέπει πρώτα να φτιάξουν τον οριστικό πίνακα. Οπότε δεν νομίζω ότι προλαβαίνουν. Κάνω λάθος;
Καθόλου λάθος δεν κάνεις συνάδελφε. Φέτος οι διορισμοί της γενικής αναγκαστικά θα γίνουν τον Αύγουστο, όπως έγιναν πέρυσι οι διορισμοί της ειδικής, για τον απλό λόγο ότι δεν θα έχουμε οριστικούς πίνακες πριν τη λήξη του σχολικού έτους. Επομένως οι ευρωεκλογές θα έχουν παρέλθει. Απλά θεωρώ πως σίγουρα θα έχει ανακοινωθεί ο συνολικός αριθμός μέχρι τον Ιούνιο και ίσως και η κατανομή ανά κλάδο.