0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι ας μου απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει.Ο αριθμός των επικείμενων διορισμών θα είναι το άθροισμα των συνταξιοδοτήσεων και των μετατάξεων; Με βάση τη λογική πάντα…
Είναι σίγουρο ότι έχουν εμφανιστεί όλα τα κενά των πε60;;;;;;;Προσωπικά δεν το νομίζω ...ας μας πει κ ο πατρεας αν γνωρίζει ...
Α μάλιστα… υπάρχει περίπτωση να έχουμε σύσταση νέων οργανικών και να δοθούν για διορισμό; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ☺️☺️
Κατά τη γνώμη μου μηδενικές πιθανότητες. Ήδη έχουμε 8.000+ κενά και στην καλύτερη θα καλυφθούν τα μισά. Αν γίνει και σύσταση και φτάσουμε π.χ. στα 10.000 κενά, είναι εφικτό να υπάρχει υπάρχει έστω στοιχειώδης κάλυψη των κενών με 4.000 μόνο διορισμούς;
Ναι, έχουν εμφανιστεί όλα τα κενά των ΠΕ60. Πάντα μιλάμε για οργανικά και όχι για λειτουργικά κενά.Οι συνταξιοδοτήσεις συμπεριλαμβάνονται στα κενά των μετατάξεων (γιατί συμπεριλήφθηκαν και στα κενά των μεταθέσεων και επειδή τα κενά της εγκυκλίου των μετατάξεων είναι τα εναπομείναντα μετά τις μεταθέσεις κενά). Από τα κενά των μετατάξεων ένα μέρος θα δοθεί μόνο για διορισμούς.
Πού μπορούμε να δούμε τα φετινά κενά των μετατάξεων;Οι συνταξιοδοτήσεις είναι έξτρα κενά ή τις έχουν συμπεριλάβει;
Υπάρχει περίπτωση να δώσει παραπάνω θέσεις για διορισμό (πχ Νηπιαγωγούς, Φιλόλογους) σε σχέση με τα κενά που έχει δώσει στην εγκύκλιο? Το 2023 είδα ότι τα κενά του κλάδου ΠΕ60 ήταν λιγότερα από 200 αλλά έδωσε αρκετά περισσότερα για διορισμούς.
Έχω εξηγήσει πως προέκυψε αυτή η διαφορά στους ΠΕ60 πέρυσι (δες τα προηγούμενα μηνύματά μου). Φέτος δεν υπάρχει κάποιο σημάδι ότι έχει γίνει η κοπτοραπτική που έγινε πέρυσι στα κενά τους, έτσι ώστε να υπάρχει αυτή η πιθανότητα (τυχόν αποκλίσεις μπορούν να προκύψουν μόνο από τις πολύ μικρές αυξομειώσεις στα κενά που θα προκαλέσουν τυχόν μετατάξεις, όπως λέει ο victor123).
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Δηλ θεωρείς ότι το ταβάνι σε κάθε ειδικότητα είναι τα κενά που έχουν δωθεί; Άσχετα με τον αριθμό αναπληρωτών που παίρνουν κάθε χρόνο; Πέρσι πως το παρέκαμψαν αυτό;