0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάπου διάβασα ότι η κατανομή αναμένεται τις εβδομάδες μετά το Πάσχα...
Μα ακόμα και αν ανακοινώσει συνολικό αριθμό, εμείς θα παίζουμε την κολοκύθια για την ποσόστωση πρωτοβαθμια-δευτεροβαθμια και για την κατανομή.Υπάρχει τέτοια πληροφορία για ανακοίνωση πριν τις ευρωεκλογές;
Το θέμα είναι ο,τι αναφερεται να είναι έγκυρο! Οχι καπου πηρε το αυτί μου η τι είπαν πριν 10 μήνες. Neossos φέρνεις την καταστροφή χωρίς να ξέρουμε τιποτα ακόμα
Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι η κατανομή θα είναι αυτή, σχολίασα απλά ένα δείγμα των προθέσεων της πολιτικής ηγεσίας πάνω στο θέμα αυτό, το οποίο είτε μπορεί να ισχύει, είτε όχι. Επίσης μια καταστροφή για εμάς, μπορεί να είναι ένα θαύμα για τους υπολοίπους, οπότε εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπει κανείς.Νομίζω πως στο πλαίσιο που βρισκόμαστε καλό είναι να συζητάμε πάνω σε όλα τα σενάρια, όταν αυτά έχουν κάποια βάση (και η πληροφορία του mmmm νομίζω πως είναι βάσιμη στην προκειμένη περίπτωση και δείχνει την πρόθεση τους κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον τη χρονική στιγμή που διατυπώθηκε). Μπορεί ίσως να είναι το χειρότερο σενάριο για την πρωτοβάθμια, αλλά καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας για να μην πέσουμε από τα σύννεφα αν (το απεύχομαι) βρεθεί μπροστά μας και να μην αναρωτιώμαστε πώς προέκυψε...
Ευχαριστούμε Patreas.Στο τέλος αφήνεις ξεκάθαρα νομίζω το υπονοούμενο για σύσταση νέων θέσεων προφανώς στην α/θμια.Αν το καταλαβαίνω καλά θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός.Να είσαι καλά. Καλές γιορτές.
Και επειδή δεν βλέπω να γράφει κάποιος της πρωτοβάθμιας (δεν κατάλαβαν μάλλον τι συζητάμε) μια κατανομή που δίνει μόνο 30% στην πρωτοβάθμια και το ΕΕΠ-Ε
Δεν θα γίνει σύσταση οργανικών, έγινε ήδη για τους νεοδιόριστους. Δεν τίθεται καν το θέμα αυτό.
Αυτό γιατί το αναφέρετε; ΕΕΠ Ε
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πατρέα, θεωρείτε σίγουρη τη σύσταση νέων οργανικών, έστω και ελαχίστων; Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση.