0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καθόμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα. Φέτος με τους νέους πίνακες δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τίποτα. Ειδικά για τους ΠΕ02… ΧΑΟΣ. Λέτε να έχουμε κανένα καλό χαμπέρι βρε τζιέρια μου; Φέτος η εγκύκλιος των μετατάξεων είχε μέσα Αττική μπόλικη, θα έχει άραγε τόσες προσπεράσεις; Μόνο με εικασίες μπορούμε να πορευτούμε. Δυστυχώς για εμάς η απουσία ισχυρού συνδικαλιστικού οργάνου θα είναι πάντα τροχοπέδη στα νούμερα (έναντι των δασκάλων). Πιστεύω ότι το «Μπαμ!» θα γίνει πριν τις ευρωεκλογές.
Όλοι αυτό καταλάβαμε,αλλά έχουμε καινούριες "μάγισσες" που αρέσκονται στην διασπορά κακών ειδήσεων,εκτός απο τον Ρέμο που ανεβάζουν.Μην ανησυχείς,έχουν ξαναυπάρξει στο παρελθόν στο φόρουμ κ μετά την διαψευσή τους εξαφανίστηκαν.Θα ενημερώσει ο Πάτρέας.θεωρώ.
Δεν έχω κανένα θέμα να συσταθούν οργανικές, έχω συμφέρον άλλωστε γιατί έχω δικά μου άτομα που θέλω να διοριστούν. Απλά δεν άκουσα κάτι τέτοιο από δικές μου πηγές. Και γενικότερα αν το ψάξεις στο φόρουμ λέω μόνο όσα γνωρίζω. Και για τους περσινούς διορισμούς και για τους φετινούς έλεγα πριν τους άλλους ότι θα γίνουν και ας με κορόιδευαν. Αυτά εν ολίγοις. Θα σου πω και ένα παράδειγμα. Για να πάρω οργανικό κενό εγώ ως νεοδιόριστη ιδρύθηκαν ήδη κάποιες οργανικές νέες που δεν υπήρχαν. Αυτό έγινε πρόσφατα 26 Απρίλη. Αν τώρα δεηθούν να κάνουν νέες δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία. Και μα τω θεώ θα χαρώ να κάνω λάθος. Γιατί μου μεταφέρθηκε ότι ο αριθμός των αναπληρωτών θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα. Αν ήθελαν διορισμούς για να μειώσουν το θεσμό του αναπληρωτή οι οργανικές θα έπρεπε να ήταν σε ποσοστά....!!!!! Αλλά δεν κουνιούνται. Καληνύχτα και είναι μέρα.
Θετικό που υπάρχουν πολλές θέσεις Αττική, από την άλλη δεν θεωρώ πως θα δούμε τις περσινές προσπεράσεις στους ΠΕ02 φέτος. Όσοι είμαστε στο όριο για φέτος, μεγάλη αγωνία..
Σύσταση οργανικών είχε γίνει Ιούνιο μήνα για ΕΕΠ Ε
@KoutiPandoras Ποιον Ιούνιο; Στείλε μου σε παρακαλώ την απόφαση σύστασης που αναφέρεις, γιατί εγώ νομίζω πως σέρνεται χρόνια η υπόθεση με τις 1.500 οργανικές ΕΕΠ-Ε