0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ βρήκα άλλον ένα ΕΕΠ μια παρηγοριά βρε παιδί μου συμφωνώ με όσα λες.Οταν λες ταβάνι τι είναι;Μακάρι να γίνει κάτι και με μας...
καλημέρα σε όλουςΑπό την τελευταία φορά που ο Πιερ έκανε δήλωση για διορισμούς πάει πολύς καιρός και μάλιστα η δήλωση του ήταν του τύπου "όλα στην ώρα τους" ...κανένας δεν αναρωτήθηκε., πότε άραγε είναι αυτή η ώρα...μπορεί και να είναι και του χρόνου ...έκτοτε δεν εχει βγει να κάνει καμία δήλωση , καμία ανακοίνωση κι εμείς τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και ψάχνουμε απεγνωσμένα για μια είδηση..ενώ όμως παράλληλα δεν αντιδρούμε δεν γράφουμε τίποτα κάτω από ανακοινώσεις του υπουργού που πάει εδώ κι εκεί αλλά με εμάς δεν ασχολείται διόλου...ούτε αναφέρει τίποτα ...Στο υπουργείο που πήρα τηλ μου είπαν θα γίνουν διορισμοί αλλά δεν ξέρουν πότε...Συμφέρον της κυβέρνησης δεν είναι να πει ότι θα κάνει διορισμούς πριν τις ευρωεκλογές ; Δεν έχει να χάσει τίποτα...αλλά κι εμείς πάμε με το σταυρό στο χέρι ...δεν αντιδράει κανείς, δεν φωνάζει, δεν διεκδικεί....Χθες έγινε η ανάρτηση από τον Πασαδ και αν δειτε έχουν κάνει όλοι Λαικ και καρδουλες αλλά κανένας λδεν έχει σχολιάσει....δηλαδή οκ τι κι αν κάνει διορισμούς τί κι αν δεν κάνει δεν καιγομαστε και πολύ....Να δω θα ξυπνήσουμε ή όχι....αντί να διεκδικήσουμε τώρα κάτι που είναι και εκλογές ....κοιμόμαστε ...
Neossos εγώ ίσα ίσα αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΣΑΔ λέει "ξυπνήστε και μην επαναπαύεστε", γιατί πάλι τρέχουν 3 και ο κούκος. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω ότι υπάρχει απάθεια γενικότερα καθώς οι διορισμοί θεωρούνται "δεδομένοι".
Έχουμε δύο φίλους στο υπουργείο Παιδείας. Ο ένας εργάζεται στη μηχανογράφηση και ο άλλος στο οικονομικό τμήμα. Ρωτήσαμε για τους διορισμούς. Μας απάντησαν ότι ο Πιερρακάκης έχει αλλάξει το σύστημα διοίκησης του υπουργείου του. Έχει φέρει τους δικούς του από το προηγούμενο υπουργείο που ήταν και τα χειρίζονται όλα οι δικοί του. Δεν βγαίνει έξω τίποτα. Συγκεκριμένα, μας είπε ότι τους ζητάει ενημέρωση για διάφορα θέματα (και για διορισμούς) και του απαντούν: τι σε νοιάζει εσένα. Όλα τα χειρίζεται ένας στενός πυρήνας γύρω από τον υπουργό. Έτσι, εξηγείται αυτή η σιγή ιχθύος, η οποία επεκτείνεται σε όλα τα θέματα του υπουργείου, όχι μόνο στους διορισμούς. Οι υπάλληλοι, ακόμα και οι υψηλόβαθμοι, δεν γνωρίζουν τίποτα. Γι' αυτό έδωσαν αυτήν την απάντηση στους εκπροσώπους του ΠΑΣΑΔ.