0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως έχω πει εδώ και μήνες, διορισμοί θα γίνουν (κάποιοι αμφέβαλλαν για αυτό μέχρι και πρόσφατα).Ερωτήθην για τον αριθμό τους, απάντησα ότι θα είναι 4ΧΧΧ (εκτός αν γίνει κάτι απρόσμενα θετικό με τη σύσταση οργανικών θέσεων).Κάποια στιγμή (όταν φιξαριστεί ο αριθμός από τα συναρμόδια Υπουργεία), θα βγει και η κατανομή.Τι άλλα φώτα να δώσω;
Τι άλλα φώτα να δώσω;
Συμφωνώ με τον Patreas απόλυτα...σας είπα και εγώ ότι οι διορισμοί θα γίνουν. Για αύξηση των οργανικών θέλω να ελπίζω.... με συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά...θα φανεί. Δεν μπορούμε όλοι να λέμε κάτι σε αριθμούς όταν δεν ξέρουμε και επίσης εσείς δεν γνωρίζετε τι περνάμε και εμείς και δεν εμφανιζόμαστε...μπορεί να έχουμε ξαφνικά θέματα υγείας σοβαρά με δικό μας άνθρωπο και να τρέχουμε...γνωρίζω και καταλαβαίνω το άγχος σας... Κρατήστε λοιπόν ένα...οι διορισμοί θα γίνουν...κρατήστε δύο...ενδέχεται να δούμε κάτι πιο πάνω σε αριθμούς με επιφύλαξη...και κυρίως ...κράτηστε 3 θα πάμε πιο αργά σε ανακοινώσεις.[/quoteΔηλαδή εντός Ιουλίου;;
Θα γίνει προσπάθεια για τέλη Ιούνη.
Καλησπέρα. Η κατανομή στην Πρωτοβάθμια όπως έχω πει από καιρό θα έχει και ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις. Διεργασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες.
Παίζει λες ίδρυση οργανικών πχ πρωτοβάθμιας στην ειδική;