0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μη στενοχωριέσαι!Θεωρώ ότι το τροποποίησα αρκετά ώστε να μην έχω θέμα. Τώρα άμα σκάσει κανένα εξώδικο, θα το κατεβάσω και πάλι:DISCLAIMER: Οι παρακάτω πίνακες αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας (είναι ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΙ και δε χρησιμοποιούνται ΠΟΥΘΕΝΑ). Οποιαδήποτε ομοιότητα τους με τους πίνακες του ΑΣΕΠ είναι καθαρά συμπτωματική. Κανένα προσωπικό δεδομένο δεν τραυματίστηκε καθ'οιονδήποτε τρόπο κατά την παραγωγή των πινάκων.ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- Εννοείται ότι πάντα αυτά αποτελούν ΕΝΔΕΙΞΗ.- Αν έχετε αλλάξει ταυτότητα, οι ενδείξεις στις στήλες δε θα είναι σωστές.- Αν έχετε δουλέψει στην ενισχυτική διδασκαλία κάποιο/α από αυτά τα 3 χρόνια, οι ενδείξεις στις στήλες δε θα είναι σωστές.- Μην αρχίσετε τα "εγώ έχω δουλέψει το 1997 και δεν έχει ΝΑΙ σε εκείνη τη στήλη". Διαβάστε τις παραπάνω παρατηρήσεις- Όπως πάντα, ο πίνακας αυτός είναι ανεπίσημος. Όποιος δεν τον βρίσκει χρήσιμο, είτε ας τον προσπεράσει, είτε ας φτιάξει καλύτερο.https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yEX8cnqdlxq0jvEb45oZuvhBhdW7D8NhruKzqrLmVi0/edit?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0hrpRbb4feHMR9Khxr-qXNZZuCRPWmgzLxUHeTdPr_ZzZe6hG67UWsB7U_aem_AWAwgEERkSoRcmEthkasAKosL8Qconeyn2tX6VKVAdDbnm1qHE0Y80mEgoNMCcE5qj_x-M2oRUOs_Wc0aVaNnPjT&gid=934770842#gid=934770842
Ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου,Να ρωτήσω κάτι και ας μου απαντήσει όποιος/α ξέρει.Γιατί στους ΠΕ60 έχουν αρκετοί εκπαιδευτικοί 120 μήνες προυπηρεσια χωρίς να έχουν δουλέψει τα 2-3 τελευταία χρόνια? ή ήταν στους προηγούμενους χωρίς τόση προυπηρεσία?Ευχαριστω
Μήπως ήταν επί χρόνια σε ιδιωτικά σχολεία και μόλις συμπλήρωσαν δύο διδακτικά έτη στο δημόσιο, αναγνωρίστηκε όλη τους η ιδιωτική τους προϋπηρεσία;
Για να αναγνωριστεί η ιδιωτική προϋπηρεσία δεν είναι προϋπόθεση η συμπλήρωση δύο διδακτικών ετών στο δημόσιο. Αναγνωρίζεται με τις γνωστές προϋποθέσεις (απόλυση μετά από συμπληρωμένη διετία στο ιδιωτικό).
Για τους πίνακες είναι απαραίτητη προυπόθεση να έχει συμπληρωθεί η διετία. Σύμφωνα με το άρθρο 61, παρ. ζ του Ν. 4589/2019:ζ) Η πραγματική προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών όλων των κλάδων και ειδικοτήτων των ιδιωτικών σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προσμετράται μόνο εφόσον: αα) οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί έχουν απολυθεί για κατάργηση των ιδιωτικών σχολικών μονάδων, τάξεων ή τμημάτων ή με καταγγελία της σύμβασης εργασίας καιββ) έχουν συμπληρώσει κατά την ημέρα της απόλυσης συνεχή υπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) σχολικών ετών με πλήρες εβδομαδιαίο ωράριο ή με αναγωγή αυτού στο υποχρεωτικό. Δεν προσμετράται η προϋπηρεσία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών των οποίων η σχέση εργασίας λύεται λόγω παραίτησης, καθώς και των ιδιωτικών εκπαιδευτικών που απολύονται για τους λόγους των περιπτώσεων δ΄ και ε΄ της παρ. 3 του άρθρου 30 του ν. 682/1977 (Α΄ 244). Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί για τους οποίους προσμετράται η προϋπηρεσία στην ιδιωτική εκπαίδευση σύμφωνα με την παρούσα περίπτωση, δεν διορίζονται αν κατά το χρόνο του διορισμού δεν έχουν συμπληρώσει υπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου σε δημόσια σχολεία επί δύο (2) τουλάχιστον πλήρη διδακτικά έτη.
Η ιδιωτική προϋπηρεσία μπαίνει κανονικά στους πίνακες (εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παράγραφο αα) ακόμα και να μην έχει εργαστεί το άτομο αυτό ποτέ στο δημόσιο.Απλά δεν μπορεί να διοριστεί κάποιος που έχει αναγνωρίσει έστω και έναν μήνα ιδιωτικής προϋπηρεσίας για την κατάταξη του στους πίνακες, αν δεν έχει υπηρετήσει δύο πλήρη διδακτικά έτη στο δημόσιο.
Με το καλό να διοριστείς. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η ταυτοπροσωπία επιβεβαιώνεται με οποιοδήποτε τρέχον έγγραφο.