0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλο ιδέες είναι αυτό το παιδί.
@neossos έχεις δίκιο το είχα διαβάσει χθες το post σου.@margel δεν ανοίγει το post σουΕίναι ενημέρωση από το e wall σχετικά με τους δασκάλους ότι θα είναι πάνω από 1200
αν θα προηγηθεί η πρωτοβάθμια σημαίνει ότι θα έχουμε σύντομα την πρόσκληση...γιατί αν αργήσουν δεν εχει σημασία η ξεχωριστή πρόσκληση έτσι δεν είναι;
@Mr daskalos Επειδή μπορεί να έχετε κάποιες πληροφορίες ξέρετε τι γίνεται με πε 05; Θα συσταθούν και για εμάς νέες οργανικές;[/quoteδεν θα πάρουμε απάντηση...εμείς αναφερόμαστε ως "κοινές ειδικότητες", χωρίς ενδιαφέρον... μόνο για δασκάλους διαβάζω και νηπιαγωγούς σαν να είναι οι μόνοι που έχουν ανάγκη διορισμού - μάλλον υπερισχύει το οτι είναι αριθμητικά περισσότεροι-
Καλησπέρα συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον για τις θέσεις από αποχωρήσεις θα ακολουθηθεί η κάλυψη 1-1 για κάθε μία ειδικότητα ξεχωριστά ή αφορά των συνολικό αριθμό διορισμών
Έστω 1200 άτομα όχι 950
Παράθεση από: Marilena15 στις Ιουνίου 27, 2024, 06:23:49 pm@Mr daskalos Επειδή μπορεί να έχετε κάποιες πληροφορίες ξέρετε τι γίνεται με πε 05; Θα συσταθούν και για εμάς νέες οργανικές;δεν θα πάρουμε απάντηση...εμείς αναφερόμαστε ως "κοινές ειδικότητες", χωρίς ενδιαφέρον... μόνο για δασκάλους διαβάζω και νηπιαγωγούς σαν να είναι οι μόνοι που έχουν ανάγκη διορισμού - μάλλον υπερισχύει το οτι είναι αριθμητικά περισσότεροι-
@Mr daskalos Επειδή μπορεί να έχετε κάποιες πληροφορίες ξέρετε τι γίνεται με πε 05; Θα συσταθούν και για εμάς νέες οργανικές;
Δεν ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά. Εγώ νομίζω πώς πάνω-κάτω θα τηρηθεί το 1:1 ανά ειδικότητα, αν βέβαια ισχύσει ο αριθμός 4045 διορισμοί. Δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει αν ο Πιερ δεν πάρει τους 600 επιπλέον διορισμούς που ζητάει για ΕΕΠ-Ε