0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με βάση τα οργανικά μας κενά. Η πραγματικότητα δείχνει ότι τόσο καιρό ήμασταν στο σκοτάδι και όσες εικασίες κάναμε φαίνεται να διαψεύδονται πανηγυρικά. Οπότε το να μπαίνουμε σε τόσο βαθιά νερά (Κατανομή, θέσεις στην Αττική κτλ)δεν έχει κανένα ουσιαστικό νόημα. Φαίνεται ότι φέτος θα τα μάθουμε όλα μια και καλή με τις επίσημες ανακοινώσεις. Από το ''4045 ή 4610 διορισμοί'' πήγαμε σε 7.000+ διορισμούς μέσα σε μια μέρα..
Κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι το 7000+ σημαίνει 7000+ για όλους. Για όλους πλην ειδικοτήτων πρωτοβάθμιας και ΕΕΠ-Ε
Το γνωρίζω, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι απόλυτες απαντήσεις δεν έχουν νόημα. (δεν θα έχει διορισμούς στην Αττική, 1.300 οι δάσκαλοι). Μπορεί να ισχύει φυσικά αλλά όπως κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη με την σύσταση νέων οργανικών, έτσι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι άλλο μπορεί αν προκύψει. Όλοι διαβάζαμε βέβαια για την σιγουριά κάποιων για την ανυπαρξία χιλιάδας στους διορισμούς των πε70, εδώ και ένα μήνα, η συνέχιση σε αυτό το ύφος δεν ξέρω αν έχει νόημα.
Μιλάμε για 7000 διορισμούς σε ΠΕ και ΔΕ . Οι 1700 περιπου ειναι πε70. Αυτο μου ειπε αιρετος ΚΥΣΠΕ και αυτό σας λεω. Δεν ξερω για αλλες ειδικοτητες καθως ρωτησα μονο για πε70 που με ενδιαφερει. Αν με ρωτανε μου φαινεται μεγαλος ο αριθμος και δεν πιστευω πως θα ειναι τετοια τα νουμερα. Μακαρι να ειναι ετσι ομως!
Μιλάμε για 7000 διορισμούς σε ΠΕ και ΔΕ . Οι 1700 περιπου ειναι πε70. Αυτο μου ειπε αιρετος ΚΥΣΠΕ και αυτό σας λεω. Δεν ξερω για αλλες ειδικοτητες καθως ρωτησα μονο για πε70 που με ενδιαφερει. Αν με ρωτατε μου φαινεται μεγαλος ο αριθμος και δεν πιστευω πως θα ειναι τετοια τα νουμερα. Μακαρι να ειναι ετσι ομως!
@trust και πως προκύπτουν τα 2300 περίπου οργανικά κενά των δασκάλων; Δεν κάνω κριτική απορία είναι. Αν υπάρχουν υπεράριθμοι δεν επηρεάζουν τα οργανικά κενά;