0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΜΕΑΕ (Μόνιμοι + υπάρχοντα κενά + νέες υπό σύσταση)Ε
Υσγρ1: εγώ το 10.000 δεν το άκουσα πουθενά
Σε μια συνέντευξή του στις 5 Ιουνίου ο Υπουργός ανέφερε ότι «θα πρέπει να μπορέσουμε να μετατρέψουμε στο σύστημα την επιλογή που έχουμε κάνει για πολλά πράγματα, όχι για όλα, Αναπληρωτών σε Μόνιμους».Άραγε τυχαία η χρησιμοποίηση αυτής της διατύπωσης για τους διορισμούς; Μάλλον όχι.Εν τω μεταξύ, υπάρχει τέτοια «σαλαμοποίηση» στους υποψήφιους προς διορισμό, που αν ρωτήσεις: «προτιμάτε 5.000 Διορισμούς και 50.000 Αναπληρωτές ή 10.000 Διορισμούς και 40.000 Αναπληρωτές;» δεν θα λάβεις ενιαία απάντηση αλλά ανάλογα με τα «συμφέροντα» του καθενός....Παρότι μου αρέσουν οι εκπλήξεις, γιατί δίνουν καλές αποδόσεις, στη Γεωργία δεν θα πόνταρα, ακόμα κι αν σκόραρε στο 95’. Σε άλλες εκπλήξεις θα έριχνα πάντως κατιτίς…
5) Εδώ είναι όλα τα λεφτά: κάθε χρόνο στη βθμια έχουμε προσλήψεις μέσω "Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων". Δηλαδή χρήματα που θα πήγαιναν σε επενδύσεις τα μεταφέρει μετά λόγω "έκτακτων" αναγκών σε προσλήψεις αναπληρωτών. Αφού ξέρει ότι θα το κάνει γιατί δεν τα μεταφέρει εξαρχής; Δηλαδή εξαρχής να αυξήσει τον κωδικό για προσλήψεις από τακτικό προϋπολογισμό και να μειώσει ισόποσα το ποσό για δημόσιες επενδύσεις. Εδώ βέβαια έχουμε έλεγχο από τρόικες, Ε.Ε. κλπ και δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι γίνεται αυτό. Στην πράξη όμως γίνεται, απλώς γίνεται στη μέση της χρονιάς.
Υ.Γ. ΧΧΧ=451, αλλά ο συνολικός αριθμός διορισμών είναι ακόμα ανοιχτός. 2 τα ενδεχόμενα, πλέον έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα και τα 2.
.
Αβαθμια γενικής: 2785
Αυτό λες να γίνει ? ..... η το 3000 που προστεθηκε σημερα αφορα αυτους του κρατικου προυπολογισμου. δεν ξερω, εχω μπερδευτει με τοση πληροφορηση.ΥΓ trust από χθες ήθελα να σου γράψω.... respect.είσαι το the point.
Αν πραγματοποιηθούν 10.000 διορισμοί καλύπτονται για πρώτη φορά στην ιστορία ΟΛΑ τα οργανικά κενά ΚΑΙ όσα νέα πρόκειται να συσταθούν σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική και Ειδική Αγωγή και ΕΕΠ-Ε